Μοναδικό σπάνιο vintage στιγμιότυπο: Ξανθιά η Ελένη Ανουσάκη - Μυστακοφόρος ο Νίκος Σταυρίδης με κάρο στην Αθήνα

Αδημοσίευτη φωτογραφία!

Η Ελένη Ανουσάκη γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Μαΐου του 1944. 

Οι γονείς της είναι η επίσης ηθοποιός Μαλαίνα Ανουσάκη και ο τενόρος της λυρικής και πρωταγωνιστής του είδους της επιθεώρησης, Ευάγγελος Ανουσάκης.

Σε ηλικία 16 χρονών μπήκε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ως εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε στην ταινία Τα κόκκινα φανάρια και λόγω της εμφάνισης διώχτηκε από τη σχολή. Αργότερα αναιρέθηκε η απόφαση του διευθυντή Θάνου Κωτσόπουλου και επανήλθε.

Διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Δημήτρη Μπέη καθώς και βουλευτής Α΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ 

Στη φωτογραφία της βλέπουμε δίπλα της τον εμβληματικό ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, Νίκο Σταυρίδη, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές σπουδαίες ταινίες, όπως: Η ωραία των Αθηνών 1954, Η φτώχεια θέλει καλοπέραση 1957,  Δουλειές με φούντες 1958 και Τα κίτρινα γάντια 1960.

Διαβάστε επίσης: Ο πολυαγαπημένος Νίκος Σταυρίδης: Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας με ένα μπουκάλι ούζο & οι μεγάλες επιτυχίες (φωτό - βίντεο)

Στη φωτογραφία που ανέβασε το studio Κλεισθένης, βλέπουμε τους δυο ηθοποιούς σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Το studio Κλεισθένης σχολίασε τη φωτογραφία λέγοντας: "Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Ελένη Ανουσάκη και τον Νίκο Σταυρίδη στους δρόμους της Αθήνας για την προώθηση της θεατρικής παράστασης Η Αθήνα που έφυγε, η Αθήνα που ήρθε για το θέατρο Βέμπο το 1969. Αδημοσίευτη φωτογραφία."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ