Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Πατέρας έσφαξε τη γυναίκα του και τα δύο μωρά του - Μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)

Τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους στο Μανχάταν

Μια τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή, με όλα τα μέλη της να έχουν μαχαιρωθεί βάναυσα μέσα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου μιας πολυκατοικίας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στης ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη 40χρονη σύζυγό του και τα δύο μικρά παιδιά τους, 3 και 1 έτους αντίστοιχα, προτού αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά τους, στη Νέα Υόρκη.

Τις σορούς των θυμάτων βρήκαν ο πατέρας του άντρα και ένας άλλος συγγενής και ειδοποίησαν τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος, βρήκαν στο σαλόνι τα δύο μικρά παιδιά που έφεραν πολλαπλές μαχαιριές και δίπλα τους δύο μαχαίρια.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο φέροντας ένα βαθύ τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό, ενώ ο άνδρας βρέθηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια, ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ένα μαχαίρι δίπλα του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NBC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας εργαζόταν στο κτίριο ως επιστάτης του, σύμφωνα με τους γείτονες. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι τον γνώριζαν για χρόνια και ότι μεγάλωσε στο κτίριο πριν αναλάβει τη θέση από τον πατέρα του.

Οι ερευνητές λένε ότι ο πατέρας του επιστάτη δεν είχε νέα από την οικογένεια από το πρωί της Κυριακής. Αφού προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα, οπότε επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν ότι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για το θάνατο ενός ανθρώπου που γνώριζαν για πολλά χρόνια. Μια γυναίκα είπε ότι ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα δεχτεί μια νέα δουλειά σε ένα κτίριο στο Westchester και σχεδίαζε να μετακομίσει εκεί με την οικογένειά του.

"Κρατούσε τα πράγματα υπό έλεγχο, ήταν αξιόπιστος, ως επιστάτης. Σας λέω, όλοι τον συμπαθούσαμε πραγματικά", δήλωσε ο γείτονας Τζεφ Κίμελ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ