Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Υπερπανσέληνος, επηρεάζει θέματα που αφορούν στην παιδεία, στην υγεία, στον τομέα εργασίας, στο περιβάλλον

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη των απροόπτων, τον Ουρανό, τα ξημερώματα της Τετάρτης και αμέσως μετά βγαίνει σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο στις 06:04 το πρωί. Σε αυτή τη φάση θα παραμείνει μέχρι τις 16:56 το απόγευμα που θα προχωρήσει στους Ιχθύς για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης αλλά ήδη επηρεάζει όλους μας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας αλλά όχι τόσο βοηθητική στο να βρείτε λύσεις, καθώς θα κινείται σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες από τις 06:04 μέχρι τις 16:56. Αμέσως μετά η Σελήνη περνά στους Ιχθύς για να σχηματίσει την Υπερπανσέληνο, που πραγματοποιείται αύριο τα ξημερώματα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου αλλά επηρεάζει σφοδρά από σήμερα. Πρόκειται για ένα φεγγάρι το οποίο μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης δίνοντας έμφαση στα επαγγελματικά και γενικώς στις υποχρεώσεις σας, αλλά δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας της από τις 06:04 μέχρι τις 16:56 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αμέσως μετά θα προχωρήσει στους Ιχθύς για να σχηματίσει την αυριανή Πανσέληνο, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης αλλά η επιρροή θα είναι ιδιαίτερα έντονη από σήμερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον φιλικό σας Υδροχόο, αλλά θα είναι βοηθητική μόνο για να συνεχίσετε τις όποιες ρουτίνες σας και όχι να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα ή να βρείτε λύσεις, καθώς από τις 06:04 μέχρι τις 16:56 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αμέσως μετά θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο στο οποίο θα ολοκληρώσει την αυριανή Υπερπανσέληνο η οποία σας επηρεάζει από σήμερα. Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και σπιτιού στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ