Αμάλ Αλαμουντίν & Τζορτζ Κλούνεϊ: Η λαμπερή εμφάνιση από τα χέρια του Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου - Βόλτες στα στενά της Βενετίας

Απαστράπτουσα η Αμάλ δίπλα στον γοητευτικό Τζορτζ!

Στη Βενετία βρίσκεται το διάσημο ζευγάρι Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ, στην πόλη όπου θα πραγματοποιηθεί και η 80η επέτειος του περίφημου φεστιβάλ της Βενετίας.

Σύμφωνα με την dailymail, το ζευγάρι εθεάθη χθες στην ιταλική πόλη. Ο 62χρονος ηθοποιός και η δικηγόρος απαθανατίστηκαν από τους φακούς των παπαράτσι να κάνουν βόλτα στα στενά της όμορφης πόλης.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φορούσε ένα μπλε σκούρο polo μπλουζάκι με λευκό παντελόνι, ενώ η Αμάλ είχε επιλέξει ένα υπέροχο λευκό φλοράλ φόρεμα. Το είχε συνδυάσει άψογα με ιδιαίτερες μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα, που ταίριαζαν με τις λεπτομέρειες στο φόρεμά της.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η dailymail:

Διαβάστε επίσης: Όταν η Αmal Clooney έβαλε floral mini φορεματάκι με βολάν - Το ψάθινο καπέλο & o George της με polo (φωτό)

Από τη Βενετία μοιράστηκε φωτογραφία του ζευγαριού και ο διάσημος Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος επιμελείται το look της Αμάλ. Μάλιστα, είναι και στενός της φίλος.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Αμάλ μοιάζει εκθαμβωτική μέσα στο πράσινο φόρεμα της, το οποίο συνδυάζει με χρυσά αξεσουάρ. Φυσικά, άψογο είναι και το χτένισμά της από τα χέρια του Έλληνα κομμωτή. Δίπλα της ο Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι ντυμένος με μπλε κοστούμι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ