Σάσα Σταμάτη: «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια» - Στο ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου η δημοσιογράφος (φωτό)

Η ίδια έκανε γνωστό το περιστατικό με ένα story που δημοσίευσε από το Θριάσιο νοσοκομείο

Η Σάσα Σταμάτη επισκέφτηκε το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικου Νοσοκομείου, όπως έκανε γνωστό.

Η δημοσιογράφος με ένα story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσκεψή της εκεί, ενώ εξήγησε πως «έφτασε στον πάτο».

Θέλησε μάλιστα, να στείλει το δικό της μήνυμα για το ταμπού που επικρατεί γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε να νοιάζει κανέναν το τι θα πει ο κόσμος.

Σε story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πόρτα του ψυχιατρικού τμήματος στο νοσοκομείο.

σασα

Πάνω σε αυτό έγραψε: «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο για να διαχειριστεί το άγχος της: «Πήγα σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ το άγχος μου, φοβήθηκα τον εαυτό μου, μην εκτεθώ… Μη μου ξεφύγει κάτι, είχα και χαμηλή αυτοεκτίμηση».

Διαβάστε ακόμα: Σάσα Σταμάτη: «Καιγόμαστε, κάντε κάτι» - Η δραματική έκκληση για βοήθεια που έκανε για τη φωτιά στη Μάνδρα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ