Alessandra Ambrosio: Σαν δίδυμες με τη 15χρονη κόρη της - Τα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της - Πάρτι στα ροζ για την Anja

Τα 15 της χρόνια έκλεισε πριν λίγες μέρες η κόρη του διάσημου μοντέλου!

Η κόρη της Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της. Η διάσημη μητέρα της και μοντέλο της Victoria's Secret, ευτυχισμένη ανέβασε φωτογραφίες των δυο τους σε ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά και από το πάρτι των γενεθλίων.

Η κόρη της, Anja, έγινε 15 ετών και το γιόρτασε ως "Barbie" στο ροζ θεματολογίας πάρτι της. Η διάσημη μητέρα της διοργάνωσε μια δεξίωση στον κήπο του σπιτιού τους στη Σάντα Μόνικα. 

Στις φωτογραφίες από το πάρτι, η μαμά Αλεσάντρα αγκαλιάζει την κόρη της και της εύχεται "χρόνια πολλά".

Στη λεζάντα της δημοσίευσης σχολίασε: "Ευτυχισμένα 15α γενέθλια!!! Μακάρι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που γίνεσαι. Θα σε αγαπώ για πάντα"

Instagram @alessandraambrosio

Instagram @alessandraambrosio

Σε παλιότερη δημοσίευση πριν πέντε μέρες και ανήμερα των γενεθλίων της Anja, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είχε δημοσιεύσει άλλη μια σειρά από φωτογραφίες. 

Διαβάστε επίσης: Στην Τουρκία η Αλεσάντρα Αμπρόσιο για τις καλοκαιρινές της διακοπές - Τα καυτά μαγιό, τα χαμόγελα (φωτό - βίντεο)

Σε αυτές τις εικόνες οι δυο τους ποζάρουν στον φακό με καλοκαιρινή διάθεση και φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Instagram @alessandraambrosio

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ