Αχ τι μας θυμίζεις Έλενα Λυμπέρη : Ο γεμάτος ζωντάνια Βλάσης Μπονάτσος με τον γλυκούλη μας Μιχάλη Ασλάνη - πόσο πρόωρα έφυγαν οι ταλαντούχοι μας!

Μία μοναδική φωτογραφία από τα δύο αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή

Μία φωτογραφία που μας γεμίζει νοσταλγία για δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα δημοσίευσε στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο περίφημο Elena’s Diary Blog . Ο Βλάσσης Μπονάτσος και ο Μιχάλης Ασλάνης, δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν όσο λίγοι και σημάδεψαν τα 90's με τους ξεχωριστούς τους χαρακτήρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Μιχάλη Ασλάνη σε επίδειξη του σχεδιαστή στα κοσμικά 90s με πλατιά χαμόγελα. Οι δύο μεγάλες προσωπικότητες της εποχής έμελλε να φύγουν από τη ζωή πρόωρα.

Για δύο τόσο μεγάλες προσωπικότητες δεν χρειάζονται και πολλά για να τους συστήσουμε. Ο Βλάσσης Μπονάτσος έκανε καριέρα ως τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής, όντας ο τραγουδιστής των Πελόμα Μποκιού, ο εμβληματικός «Τσε Γκεβάρα» στην «Εβίτα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και ο πρωταγωνιστής των «Απαράδεκτων». Πέθανε πολύ πρόωρα, μόλις στα 54 του χρόνια στις 14 Οκτωβρίου του 2004, αφήνοντάς μας λίγο πιο φτωχούς.

Διαβάστε ακόμα: Απόκριες από το μακρινό 1985: Βουγιουκλάκη, Ντενίση, Φέρτης και Μπονάτσος – Το πάρτι των καλλιτεχνικών ζευγαριών

Όσο για τον Μιχάλη Ασλάνη, η αγάπη προς το πρόσωπό του ήταν παροιμιώδης. Είναι γνωστό πως δεν είχε εχθρούς, ενώ ο ίδιος έκανε τομή στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού στυλ. Ο σχεδιαστής αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του στις 28 Αυγούστου του 2013, μόλις στα 62 του χρόνια. Σπούδασε στη Σχολή Βακαλό και ήταν από τους πρώτους Έλληνες σχεδιαστές που έφτιαξαν ατελιέ στο Κολωνάκι, το οποίο αργότερα μετέφερε στην Πλάκα.

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Ασλάνης η τελευταία συνέντευξη: Πέρασα του Ιησού τα Πάθη γιατί ξεκίνησα ξυπόλητος- οι συνεντεύξεις και η αποχαιρετιστήρια κολεξιόν

Οι δύο μεγάλες προσωπικότητες λείπουν από τη σημερινή εποχή, καθώς θα είχαν πολλά να δώσουν με το απίστευτο ταλέντο και την αγάπη τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ