Σπάνιες εμφανίσεις: Η αγαπημένη τραγουδίστρια Γιοβάννα, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Πόπη Αστεριάδη

Παρέλαση από γνωστά ονόματα στο Θέατρο Άλσος!

Μια σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε χθες 30 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσος η εμβληματική τραγουδίστρια Γιοβάννα, με αφορμή το Αφιέρωμα στον Γιώργο Οικονομίδη. Στη μουσική εκδήλωση βρέθηκαν και ο Δημήτρης Κόκοτας, η Σάντρα Βουτσά, αλλά και η Πόπη Αστεριάδη.

Τη μουσική βραδιά διοργάνωσε η κόρη του κονφερασιέ και τραγουδιστή, Γιώργου Οικονομίδη, Μαριαλένα Οικονομίδου. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η τραγουδίστρια Γιοβάννα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ιωάννα Φάσσου-Καλπαξή, γεννήθηκε στην Αμαλιάδα στις 14 Νοεμβρίου  του 1938. Ασχολείται με το τραγούδι, την πεζογραφία και την ποίηση. Έργα της έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Ήταν η πρώτη τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στην πειραματική ελληνική τηλεόραση το1966 και η τρίτη ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνης που συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μετά τον Τζίμη Μακούλη που διαγωνίστηκε για την Αυστρία και τη Νάνα Μούσχουρη, που πήρε μέρος με το Λουξεμβούργο. Η Γιοβάννα εκπροσώπησε την Ελβετία το 1965.

Η εμφάνισή της στο Θέατρο Άλσος

NDP

NDP

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και ο τραγουδιστής και επιχειρηματίας Δημήτρης Κόκοτας, γιος του μεγάλου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, με τη Σάντρα Βουτσά, τη μεγαλύτερη κόρη του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

NDP

Διαβάστε επίσης: Συγκινητική βραδιά αστέρων στο Αφιέρωμα Οικονομίδη: Ζουγανέλης, Σαπουντζάκη, Δελαπόρτας, Πανταζής

Τραγούδησε και η Πόπη Αστεριάδη, μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες του μουσικού ρεύματος του "Νέου Κύματος" στην Ελλάδα.

NDP

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ