Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Ανάδρομη πορεία του Ερμή δοκιμάζει τη λογική μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Καλό μήνα! Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το απόγευμα, προχωρώντας τις πρωινές ώρες στη σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή και δοκιμάζει τη λογική μας. Στις 13:35 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και στις 16:25 θα προχωρήσει στον Κριό κάνοντας λίγο πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Από τον Κριό το βράδυ θα βρεθεί απέναντι από τον Άρη στον Ζυγό, μια αντίθεση που από τη μια μας δημιουργεί ενθουσιασμό, πάθος, τάση για εξωστρέφεια, αλλά πιθανώς και εκνευρισμό ή τάση για βιασύνη. Ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί στις επαφές αλλά και στις μετακινήσεις μας.

ΚΡΥΟΣ

Καλό μήνα! Καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ομιχλώδεις τις συνθήκες γύρω σας και τη διάθεση σας πιο συννεφιασμένη, πιθανώς χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Από την άλλη, μπορεί απλώς το άγχος είτε για επαγγελματικά ζητήματα είτε για το μέλλον να σας καταβάλει περισσότερο. Μην ξεχνάτε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή που δημιουργεί όλη αυτή την αστάθεια και τη σύγχυση. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον όσο μπορείτε και κυρίως κάντε την υγεία σας προτεραιότητα. Τα θέματα των στόχων και των επαγγελματικών μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου το βράδυ μπορεί να έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά μπορεί από την άλλη να σας βγαίνει και ένταση και τάση να βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στους Ιχθύς είναι μια σχετικά ανάλαφρη επιρροή για το ζώδιο σας και ιδιαίτερα ευνοϊκή αν αποφασίσετε να το ρίξετε λίγο έξω, να κανονίσετε με ένα – δυο φίλους να τα πείτε ή να τους συμβουλευτείτε. Ενδεχομένως κάποιος από τους φίλους σας να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μιλήσετε σήμερα, ίσως χρειάζεται τη βοήθεια ή τη στήριξη σας, ή απλώς ένα πρόθυμο αυτί που θα ακούσει αυτά που θέλει να του εξομολογηθεί. Από την άλλη, είναι μια μέρα που δεν πρέπει να μπερδέψετε χρήματα κι αισθήματα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για οικονομικές αποφάσεις. Από την άλλη, αν οι στόχοι σας είναι μπερδεμένοι για το μέλλον κάντε λίγο υπομονή και μην είστε βιαστικοί. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εν μέσω ανάδρομων πορειών των περισσότερων πλανητών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς καθώς πλησιάζει τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα το πρωί της Παρασκευής σας κάνει να έχετε ίσως δεύτερες σκέψεις για την επαγγελματική σας κατεύθυνση σήμερα ή για μια συνεργασία. Επειδή όμως έχουμε και ανάδρομο Ερμή παράλληλα δεν είναι η κατάλληλη επιρροή για ξεκάθαρες δουλειές και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Θα σας πρότεινα να μη λάβετε σοβαρές αποφάσεις επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή από κάποια «σειρήνα» -δηλαδή ας πούμε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει σήμερα. Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες με τη Σελήνη στον Κριό να είναι φιλική προς το ζώδιο σας. Έτσι μπορεί να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Μια έξοδος με φίλους θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη πιο πολύ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ