12 χρόνια γάμου γιορτάζει ο Nίκος Χαρδαλιάς με τη γυναίκα του Γιώτα Παναγιωτοπούλου: ''Στα εύκολα, στα δύσκολα, στα όμορφα, πάντα μαζί, πάντα δίπλα''

Eίναι τρελά ερωτευμένοι! 

Eπέτειο γάμου 12 χρόνων με την σύζυγό του είχε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς . Ο υποψήφιος περιφερειάρχης παντρεύτηκε την  Γιώτα Παναγιωτοπούλου, στις 31 Αυγούστου του 2011. 

Μάλιστα, δεν διστάζει να εκφράζει δημοσίως τον ερωτά του. Για να γιορτάσει αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα , ανέβασε στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο ενώ το συνόδευσε και με λόγια αγάπης:

«31-8-2011! Και έτσι ξαφνικά, κλείνουμε 12 χρόνια σήμερα μαζί!

Στα εύκολα, στα δύσκολα (και ας ήταν πάντα συντριπτικά τα περισσότερα), στα ξεχωριστά όμορφα, στα τόσο απρόσμενα, στα συνεχώς ανείπωτα! Και πάντα μαζί, πάντα δίπλα!

Με τις συμφωνίες μας, με τις διαφωνίες μας. Αλλά πάντα μαζί και δίπλα! Και έτσι πάμε παρακάτω, συνεχίζουμε, με τα κορίτσια μας σφιχτά αγκαλιά, με όλους όσους κάθε μέρα αθεράπευτα αγαπάμε και αδιαπραγμάτευτα μας αγαπούν και κυρίως, έως τα βαθειά μας τα γεράματα…».

Να σημειώσουμε πως  ο Νίκος Χαρδαλιάς και η σύζυγός του, έχουν αποκτήσει μια κόρη. Βέβαια ο ίδιος έχει και άλλη μια από τον πρώτο του γάμο.

Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα,  είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ