Κοριτσάκι στα 49 της η Αθηναΐς Νέγκα: Έχω γενέθλια σήμερα ευχηθείτε ελεύθερα

Γιόρτασε χθες η Αθηναίς Νέγκα!

Η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία έχει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, γιόρτασε χθες τα 49 της χρόνια με μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία είναι χαμογελαστή και τα μαλλιά της πετάνε ανέμελα. Στη φωτογραφία φοράει ένα ριγέ μπλουζάκι σε λευκό και γαλάζιο και φοράει ένα σακίδιο στην πλάτη.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης σχολίασε: 

Εχω γενέθλια σήμερα ! Γίνομαι 49 ! Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν εορταστικοί κανονιοβολισμοί απο τα τα Τουρκοβούνια, στην Τανάγρα, έμπειροι πιλότοι της RAF θα κάνουν επίδειξη κ ακροβατικά με τα αεροπλάνα τους, ενώ αμέσως μετά η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, θα παίξει ποτ πουρί από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Με τον κωδικό «Ξινή Αθηναΐς Γενέθλια 49,» έχετε σήμερα 30%έκπτωση στα λεμόνια, σ όλες τις λαϊκές αγορές, ενώ στους φίλους που θα μου ευχηθούν ανταποδίδω εκ των προτέρων με ευχές που είναι επιβεβαιωμένο πως φέρνουν τύχη: δοκιμάστε τους τυχερούς αριθμούς, 30,8,49,13,1. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που μου ευχήθηκαν με sms στο προσωπικό μου κινητό, γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα Σας!»

Η Αθηναϊς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 την προτελευταία ημέρα ενος ανυπόφορου καύσωνα, ντάλα μεσημερι, στις 13.13...

Τότε...στην μακρινή δεκαετία των 70s η Αθηναϊς μεγάλωσε με Mάγια Mέλλισα, εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκυμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ...Νόμιζε οτι θα γίνει μια μεγάλη και τρανή πολιτική επιστήμονας αλλά η αφύπνηση των ΜΜΕ στη Χώρα με το διπλό ουράνιο τόξο συνέπεσε με την σημαντική ανάγκη της Αθηναϊδος για χρήματα που να πληρώνουν νοίκι, φώς και καμία φορά τηλέφωνο..

Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς..

Διαβάστε επίσης: Αθήναις Νέγκα: Χώρισε από τον σύζυγό της και το ανακοίνωσε μέσω Instagram - ''Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες''

Η ξαφνική παραίτησή της από το Rock FM

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ