Σε υστερία η γιαγιά: ανακαλύπτει ότι η κόρη της περιμένει τρίδυμα αγόρια - ουρλιάζει από την χαρά της - έκπληκτη η μπέμπα πρώτη εγγονή

Έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να ουρλιάζει μπροστά στα ευχάριστα νέα

Οι γιαγιάδες είναι πάντα σαν δεύτερες μάνες για τα εγγόνια τους. Τους κάνουν τα χατίρια, ξεχνάνε την αυστηρότητα που είχαν ως γονείς και δείχνουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αρκετό για να εξηγήσει τον ενθουσιασμό αυτής της γιαγιάς, η οποία μαθαίνει από την κόρη της ότι θα γίνει γιαγιά και μάλιστα σε τρία νέα αγγελούδια.

Μέσα από το βίντεο που έχει γίνει ήδη viral στο TikTok και κάνει το γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τη γιαγιά να μαθαίνει ότι θα γίνει γιαγιά και στην αρχή... να φαίνεται ψύχραιμη.

Όταν όμως η κόρη της, της δείχνει στο λάπτοπ, τα υπερηχογραφήματα αρχίζει να εκστιάζεται.

Μετράει, 1,2,3 υπερηχογραφήματα και την πιάνει υστερία. Η γλυκύτατη γιαγιά ουρλιάζει από την χαρά της για τα τρία αγόρια που θα έρθουν σύντομα στη ζωή της, χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να χαστουκίσει τον εαυτό της! Η έκπληκτικη εγγονή της που βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της μένει έκπληκτη από την αντίδραση της γιαγιάς της, που φαίνεται εκστασιασμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα: Γιαγιά στη Ζάκυνθο δάγκωσε τον ληστή και γλίτωσε - Πήγαν να πνίξουν την 83χρονη με μαξιλάρι

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ