Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-2024: Οι τελευταίες τάσεις της μόδας για τη νέα σαιζόν – Δες εδώ τι θα φορεθεί

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν τα πρωτοβρόχια

Το φθινόπωρο ετοιμάζεται να μπει στη ζωή μας και οι νέες τάσεις της μόδας είναι ήδη εδώ. Η γυναίκα αναδεικνύεται ως πρόσωπο μαζί με τη δυναμική πλευρά, την ίδια ώρα που τα όρια του φύλου δοκιμάζονται. Τα χρώματα έρχονται και πάλι να αγαπηθούν, τονίζοντας τις προσωπικότητες της καθεμίας.

Μέσα στο καυτό καλοκαίρι φυσικά δεν ήθελε καμιά να συζητήσει για την αλλαγή της σαιζόν, όμως οι συζητήσεις έχουν πια ανάψει, με τις τάσεις να έχουν ήδη διαμορφωθεί από τον Μάρτιο, όταν και πραγματοποιήθηκαν οι Εβδομάδες Μόδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των Οίκων Μόδας, όπως στο Μιλάνο, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη αλλά και στο Λονδίνο.

Η τάση φέτος δείχνει ότι θα κινηθούμε με μία πολυτέλεια που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις υπερβολές που μπορεί να έχουμε δει στο παρελθόν, αφού θα βασιλέψει η απεριττότητα.

Η θηλυκότητα στα σύνολα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τα βολάν να επιστρέφουν και το κόκκινο να κυριαρχεί χωρίς καμιά αμφιβολία. Άλλωστε τα πρώτα δείγματα της κυριαρχίας του τα είδαμε από τους διάσημους οίκους Victoria Beckham, Valentino, Alberta Ferretti και Givenchy.

Ο δυναμισμός κάθε γυναίκας αναδεικνύεται μέσα από την προώθηση μίας νέας εκδοχής του power dressing, με τα κοστούμια και τα σακάκια να έχουν φέτος τον πρώτο λόγο - δύο ξεχωριστές κατηγορίες που αξίζουν αναφορά είναι οι γραβάτες, που ήταν η έκπληξη στις Fashion Weeks, αλλά και οι ‘80s τονισμένοι ώμοι που δίνουν εκκεντρικότητα και στιλ.

Για το τέλος κρατήσαμε, τα φλοράλ που προσγειώνονται ξανά στα ρούχα της σαιζόν, αυτή τη φορά σε μια πιο dark και μελαγχολική -ωστόσο σικάτη- βερσιόν, ενώ τα κασκόλ γίνονται oversized και λειτουργούν σχεδόν ως επιπλέον layer πάνω από το μακρύ μαύρο παλτό - που επίσης είναι τάση -, παρά σαν απλό αξεσουάρ.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ρούχα που πρέπει να φορέσετε τη νέα σαιζόν:

Ρομαντικά βολάν

Οι γραβάτες σαν αξεσουάρ

Το ζωηρό κόκκινο

Το μακρύ μαύρο παλτό

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ