"Έφυγε" η Lady Χρυσάνθη Γουλανδρή – Ο’ Ράιλι - Ήταν στενή φίλη της Χριστίνας Ωνάση.

Η Lady Chryss πέθανε στο σπίτι της στη Νορμανδία

Η Lady Χρυσάνθη Γουλανδρή – Ο’ Ράιλι έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη Νορμανδία στις 23 Αυγούστου, όπου βρισκόταν για το μεγάλος της πάθος τα άλογα ιπποδρομιών, σύμφωνα με τους Irish Times.

Ήταν γνωστή με το όνομα "Lady Chryss" και ήταν κόρη του Τζον Γουλανδρή και της Μαρίας Λαιμού.

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1950. Στην Ιρλανδία έγινε ευρέως γνωστή για τις φάρμες που εξέτρεφαν άλογα ιπποδρόμου, το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και για τον γάμο της με τον Τόνι Ο’ Ράιλι μεταξύ άλλων άλλοτε, ισχυρό άνδρα της «Ηeinz».

Με αφορμή το θάνατό της, ο παλιός της φίλος Έντουαρντ Ρόθτσιλντ δήλωσε ότι «πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ είχα γευματίσει μαζί της στο Haras de Meautry την προηγούμενη ημέρα. Κανείς δεν περίμενε αυτά τα πολύ θλιβερά νέα. Ημασταν συνεργάτες από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Για μένα αντιπροσώπευε την κομψότητα και τη διακριτικότητα».

Μεγάλωσε χωρίς την πατρική παρουσία, αφού ο πατέρας της πέθανε όταν ήταν τριών ετών και μαζί με τον αδερφό της, Πίτερ μεγάλωσαν μεταξύ της 5ης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Άνδρου, όπου διαθέτουν τη θερινή τους κατοικία. Σπούδασε στην Ελβετία και την Γαλλία και ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ήταν στενή φίλη της Χριστίνας Ωνάση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ