Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν: Απόλαυσαν την συναυλία της Beyonce ως VIP guests - Ο χορός της Μαρκλ, η ξενέρα του royal (φωτό)

Αγαπούν τη Queen Bey....

Η Meghan Markle εθεάθη να χορεύει όλη τη νύχτα στην περιοδεία Renaissance της Beyoncé στην Καλιφόρνια το βράδυ της Παρασκευής - αλλά ο πρίγκιπας Χάρι δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται, καθώς κοιτούσε το τηλέφωνό του, ενώ το πάρτι γύρω του συνεχιζόταν.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες θαυμαστές που συνέρρευσαν στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες χθες το βράδυ, καθώς η καλλιτέχνιδα συνέχισε την παγκόσμια περιοδεία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke & Duchess Of Sussex ♡ (@allsussex)

 

Αλλά ο Χάρι εμφανίστηκε σκυθρωπός και αδιάφορος καθώς το ζευγάρι εντοπίστηκε σε ιδιωτικό θεωρείο μαζί με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. Τα μέλη του συγκροτήματός τους, συμπεριλαμβανομένων των Sussexes, φόρεσαν ασημί για να ανταποκριθούν στο αίτημα της τραγουδίστριας να φορέσουν οι θαυμαστές της αυτό το χρώμα στην εμφάνισή της.

 

 

 

 

Δείτε επίσης:  Beckhams VS Sussex: Το τέλος μιας (ακόμα) φιλίας για τη Meghan;

Η Μέγκαν εθεάθη να χειροκροτεί και να κουνάει τα χέρια της, ενώ η Ντόρια, η οποία γιορτάζει σήμερα τα 67α γενέθλιά της, εθεάθη να χορεύει.

Ο Χάρι, ωστόσο, εθεάθη με τα χέρια του καρφωμένα στις τσέπες του ή κολλημένα στο τηλέφωνό του, αναφέρει η Daily Mail. 

 

 

Η έξοδος, έρχεται στην αρχή μιας πολυάσχολης εβδομάδας για τους Sussexes, με τον Harry να πηγαίνει στο Λονδίνο για μια φιλανθρωπική εκδήλωση την παραμονή της πρώτης επετείου του θανάτου της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ Β', πριν μεταβεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για την έναρξη των Invictus Games.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το ζευγάρι κυκλοφόρησε την τελευταία σειρά του Netflix, Heart of Invictus, η οποία παρουσίαζε αθλητές που προετοιμάζονταν για την περσινή έκδοση των αγώνων και είδε τον Χάρι να μιλάει ανοιχτά για τους αγώνες του με την ψυχική υγεία μετά την επιστροφή του από τη στρατιωτική του θητεία στο Αφγανιστάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ