Βάφτιση γιου Σπυροπούλου: Mακράν το πιο σικ ζευγάρι ο δικηγόρος Μαρακάκης & η σύζυγος του - το βυσσινί cut out φουστάνι της καλλονής Νίκης Θωμοπούλου (φωτό)

Το ζευγάρι βρέθηκε στη βάπτιση του μικρού Βλάσση...

Τον γιο τους βάφτισαν στο Καβούρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, το Σάββατο 2/9

Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης μυστικές.

Δείτε επίσης: Βάφτιση γιου Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου - Το λευκό φόρεμα της τελετής & το ολόχρυσο της δεξίωσης -ποιες κυρίες έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους

Η παρουσιάστρια έλαμπε, ντυμένη στα λευκά, σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της, τη βάφτιση του πρώτου της παιδιού.

Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης, ενώ μετά το μυστήριο , ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου.

 

Θυμίζουμε πως ο γνωστός δικηγόρος, 47χρονος Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 και έχουν 16χρόνια διαφορά ηλικίας . Τον Μάρτιο του 2020 το ζευγάρι ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία με τον ερχομό της κόρης του, Ιωάννας.

 

 

 

 

 

 

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι 31 ετών, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκλεψε την καρδιά του περιζήτητου εργένη από την πρώτη ματιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ