Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: O ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Δία - Σημαντικές επαφές και διαπραγματεύσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Θέματα ασφάλειας, αυτοπεποίθησης, σχέσεων, αλλά και ό,τι αφορά τις καλές πλευρές της ζωής, τη διασκέδαση, τις χαλαρές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα, θα μας απασχολήσουν περισσότερο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο αλλά και τις μετακινήσεις μας. Αν μάλιστα δεν είχαμε ανάδρομο Ερμή θα ήταν εξαιρετική μέρα για υπογραφές και συμφωνίες. Τώρα μπορούμε να συζητήσουμε μεν, να διαπραγματευθούμε με καλούς όρους, αλλά καλύτερα να περιμένουμε για τα τελικά συμβόλαια και συμφωνίες την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, δηλαδή μετά τις 16/09. Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προδιαγραφές. Ας εκμεταλλευτούμε τη Δευτέρα στο έπακρο, καθώς από αύριο το βράδυ μέχρι την Πέμπτη θα πιεστούμε περισσότερο. Αν έχετε σημαντικές επαφές είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους ή δοσοληψίες, επιλέξτε τη σημερινή μέρα για να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Επιπροσθέτως σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ταύρο. Και για τα δυο αστρολογικά αυτά θέματα υπάρχουν ξεχωριστά άρθρα.

ΚΡΥΟΣ

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Κριοί, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και των οικονομικών και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες ημέρες, γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας, είναι πολύ πιθανό σήμερα να τον βρείτε με το τρίγωνο Ερμή-Δία. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν ή για να δείτε τις προοπτικές επενδύσεων.

Επιπροσθέτως σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ταύρο. Και για τα δυο αστρολογικά αυτά θέματα υπάρχουν ξεχωριστά άρθρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους, ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους για να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες μέχρι την Πέμπτη. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ. Επιπροσθέτως σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ταύρο. Και για τα δυο αστρολογικά αυτά θέματα υπάρχουν ξεχωριστά άρθρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η δημιουργική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Επιπροσθέτως σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ταύρο. Και για τα δυο αστρολογικά αυτά θέματα υπάρχουν ξεχωριστά άρθρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ