Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταγωνιστής ο Αλέξης Τσίπρας στο τηλεοπτικό σποτ - Η κάλπη στις 10 Σεπτεμβρίου

Δείτε ο νέο σποτ για τις εκλογές για ανάδειξη νέο προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Με πολλά πλάνα του Αλέξη Τσίπρα κυκλοφόρησε σήμερα το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του διαδόχου του.

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης. Εκφραστής της ελπίδας. Μαζί συνομιλήσαμε με την ιστορία. Μαζί τη γράψαμε» αναφέρεται στο σποτ, όπου δεσπόζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε στιγμιότυπα από προεκλογική εκστρατεία, αλλά και από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, παράλληλα με τη συμμετοχή μελών και στελεχών του κόμματος σε διαδηλώσεις.

«Στις 10 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου. Διαμορφώνουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς. Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα», αναφέρεται στο σποτ καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία.

Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Παππάς είναι τα ονόματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του κόμματος, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το σποτ για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ