Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω - Πουκάμισο χωρίς περιεχόμενο τον χαρακτηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, σε συνάντηση που πραγματοποίησε χθες το βράδυ με δημοσιογράφους.

«Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», είπε ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ενώ ερωτηθείς για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ_ΜΠΕ, σημείωσε μεταξύ άλλων πως η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από τη χώρα λέγοντας «αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου σχολίασε: «Αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης από συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: ''Την επόμενη μέρα της εκλογής μου ξεκινάει ο ΣΥΡΙΖΑ της Σύγχρονης Αριστεράς''

Οι αιχμές της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έκρυψε τις αμφιβολίες της για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «επικοινωνιακό κατασκεύασμα» και «πουκάμισο που δεν έχει περιεχόμενο».

«Διατηρώ ισχυρές αμφιβολίες. Νομίζω ότι δεν αρκεί να λέμε κάτι αλλά σημασία έχει τι είμαστε. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χτίσει ένα προφίλ για τον εαυτό του με κάποια καλούτσικα καλά όπως θέλετε βίντεο. Κατά τ’ άλλα προκύπτει ότι μιλάμε για ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα, για μια επίφαση, για ένα πουκάμισο που δεν έχει περιεχόμενο. Δεν έχει πραγματικούς αγώνες, δεν έχει πραγματική διαδρομή, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να χτίσει για τον εαυτό του ένα προφίλ πάνω σε πράγματα τα οποία το ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Και ο Στέφανος Τζουμάκας έκανε δηλώσεις για τον συνυποψήφιό του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι έχουν διαφορετικές απόψεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ