Φρικτό storie: Παπαγάλος μαρτύρησε στα χέρια 2 Αγγλίδων – Το ψέκασαν και το έβαλαν ζωντανό σε στεγνωτήριο

Απίστευτος βασανισμός ενός γκρι παπαγάλου από δύο Αγγλίδες, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι 35χρονη Νίκολα Μπράντλεϊ και η 47χρονη Τρέισι Ντίξον καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης για τον βασανισμό και τη θανάτωση του παπαγάλου Σπάρκι. Οι γυναίκες τον ψέκασαν με καθαριστικό, τον έβαλαν ζωντανό σε στεγνωτήριο ρούχων κι του έσπασαν τον λαιμό.

Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, Πολ Κρουκς, ξέσπασε σε κλάματα μετά τη θανάτωση του παπαγάλου του, ο οποίος, σύμφωνα με τη Daily Mail, ήταν ένα πανέξυπνο πουλί και τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο.

Όπως είπε ο εισαγγελέας στη δίκη, οι Αγγλίδες έβαψαν επίσης τον παπαγάλο με μπογιά και τον κάλυψαν με αφρό ξυρίσματος.

Όταν έφυγαν, είπαν στον Πολ Κρουκς ότι «είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια» αλλά δεν του είπαν γιατί.

«Υποβάλατε το ζώο σε σαδιστικά βασανιστήρια»

«Υποβάλατε το ζώο σε σαδιστικά βασανιστήρια και το σκοτώσατε. Ο τρόπος με τον οποίο τον βασανίσατε είναι σοκαριστικός» είπε ο δικαστής, επαναλαμβάνοντας τα φρικτά βασανιστήρια.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, οι δύο γυναίκες δεν μπήκαν καν στον κόπο να εξηγήσουν στον ιδιοκτήτη του παπαγάλου γιατί έκαναν ό,τι έκαναν κι απλά έριχναν την ευθύνη η μία στην άλλη.

Η Μπράντλεϊ αρνείται τις κατηγορίες και η Dixon είπε, μέσω του δικηγόρου της ότι στο παρελθόν είχε φροντίσει ζώα που χρειάζονταν βοήθεια.

«Είναι ακατανόητο πώς μπορεί κάποιος να έχει φροντίσει ζώα που βασανίστηκαν από άλλους και μετά να φέρεται με αυτόν τον τρόπο σε ένα ζώο» είπε ο δικαστής.

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του παπαγάλου

Ο Πολ Κρουκς περιέγραψε τον τρόμο του όταν βρήκε νεκρό τον Σπάρκι λίγο αφότου οι δύο Αγγλίδες έφυγαν από το σπίτι του στις 30 Ιουλίου του περασμένου έτους.

Όπως είπε, ζούσαν μαζί πέντε χρόνια και ήταν ένα αξιαγάπητο ζώο. «Όταν μιλούσε με φίλους μου με βιντεοκλήσεις, τραγουδούσε γεμάτη χαρά» είπε.

Από όταν οι δύο γυναίκες σκότωσαν τον παπαγάλο του, ο Κρουκς υποφέρει από κρίσεις πανικού και αϋπνίες.

Περιγράφοντας το μοιραίο βράδυ, είπε ότι οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και ότι εκείνος πήγε για ύπνο. Όταν ξύπνησε, η Μπράντλεϊ του έδειξε το κλουβί της Σπάρκι και του είπε ότι θα γινόταν έξαλλος μαζί τους και όταν είδε τι συνέβη, «διαλύθηκε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ