Βόλος: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία «Daniel», έπεσε τοίχος και τον καταπλάκωσε - Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη (φωτό & βίντεο)

Υπάρχει και ένας αγνοούμενος οδηγός, βρέθηκε το όχημα άδειο σε χείμαρρο, τι μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Το πρώτο θύμα “θρηνεί” η Μαγνησία από την ακραία κακοκαιρία που σφυροκοπά από τα ξημερώματα όλο τον νομό. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε νεκρός Βολιώτης, στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου στην περιοχή Χρυσοχοίδη.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βγήκε από το σπίτι του και μετέβη δίπλα σε χώρο όπου είχε κάποια ζώα, όμως εξαιτίας της βροχόπτωσης που έπεφτε ασταμάτητα υποχώρησε τοίχος που τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές, καθώς λόγω της υψηλής στάθμης του νερού δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσει ασθενοφόρο. Ο άνδρας δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός.

 

 

Αγνοείται ηλικιωμένος στην Αγία Αικατερίνη

Φέρεται να παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ένας ηλικιωμένος άνδρες αγνοείται σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή της Αγ. Αικατερίνης στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται να παρασύρθηκε από το νερά του χειμάρρου που ανέβηκαν επικίνδυνα και γίνονται έρευνες από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό του.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στον Βόλο με εντολή της Αστυνομίας 

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην εύρυτερη περιοχής της πόλης του Βόλου λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Βιβλική καταστροφή στον Βόλο – Έσπασε ο Κραυσίδωνας, πλημμυρίζει η πόλη

Δείτε εικόνες και βίντεο από το thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ