Νέα πτήση Αθήνα – Ν. Υόρκη: συνεργασία Aegean & Emirates για πτήσεις με κοινό κωδικό

Επέκταση της συμφωνίας των δύο εταιρειών

Ένα νέο δρομολόγιο που θα συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη έρχεται να προστεθεί στη συμφωνία Aegean και Emirates!

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας σε πτήσεις κοινού κωδικού, ήρθε η ώρα της ένωσης του Αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και του "Νιούαρκ".

aegeanair.com

Τα οφέλη για τους επιβάτες είναι πολλαπλά, αφού έτσι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο και των δύο αεροπορικών εταιρειών.

'Ηδη από τον Αύγουστο του 2022, οι επιβάτες της Emirates έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε 8 ελληνικούς προορισμούς, με ένα εισιτήριο και ενιαία πολιτική αποσκευών, μέσω της Αθήνας.

Επιπρόσθετα, οι επιβάτες της AEGEAN έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα του δικτύου της Emirates προς διεθνείς προορισμούς μέσω του Ντουμπάι, διαθέτοντας πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας, και πλέον διαθέτοντας πτήσεις Αθήνα Νέα Υόρκη.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση μέσα από τις ιστοσελίδες των εταιρειών.

Διαβάστε επίσης: Έλα Αχμέτ: πολύ αστείο το βίντεο της Aegean με την ξερόλα ταξιδιάρα που έχει πάει παντού στο τέλος…

 Συνολικά, η AEGEAN διαθέτει 17 εγχώριους προορισμούς και 53 επιπλέον σημεία στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή που επιχειρεί από τον κόμβο της στην Αθήνα, ενώ η Emirates με ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 140 προορισμούς σε έξι ηπείρους σε όλο τον κόσμο από τον κόμβο της στο Ντουμπάι. Το συνδυασμένο δίκτυο θα φτάσει σε 200 προορισμούς στον κόσμο.

Ο Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε: «Η επέκταση της ήδη υπάρχουσας επιτυχημένης συνεργασίας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες της AEGEAN πρόσβαση στις απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νιούαρκ. Μέσω των πτήσεων κοινού κωδικού με την AEGEAN, την οποία θεωρούμε πολύτιμο συνεργάτη, παρέχουμε πρόσβαση σε περισσότερα δρομολόγια και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης προϊόντα και υπηρεσίες σε ακόμη περισσότερους επιβάτες.

 

 

Αυτή τη στιγμή διατηρούμε 29 συνεργασίες για πτήσεις κοινού κωδικού και 117 συνεργάτες διασύνδεσης σε περισσότερες από 100 χώρες, επεκτείνοντας το παγκόσμιο αποτύπωμά μας και προσφέροντας στους ταξιδιώτες απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε περισσότερους από 5.250 προορισμούς. Ως η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, διατηρούμε μια σταθερή επιχειρηματική στρατηγική που συμβάλει στην καθιέρωση της ηγετικής μας θέσης και συνεχίζουμε να χτίζουμε και να επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας στον ταξιδιωτικό κλάδο και των κλάδο των αερομεταφορών».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γερογιάννης, CEO της AEGEAN, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την Emirates, αδιαμφισβήτητα μια από τις πλέον επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες του κλάδου. Αυτό το σημαντικό για εμάς βήμα φέρνει την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη πιο κοντά για όλους τους επιβάτες της AEGEAN, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει το απρόσκοπτο ταξίδι σε δημοφιλείς ελληνικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς μέσω του δικτύου μας, για όλους τους επιβάτες που επιλέγουν την Emirates ως πύλη προς την Ελλάδα. Η μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της AEGEAN και της Emirates αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες μας και ανοίγει το δρόμο για ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα προς όφελος τόσο των δυο αεροπορικών εταιρειών όσο και της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας συνολικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ