Η ώρα η καλή: Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται – Στον Λυκαβηττό στις 24 Σεπτεμβρίου (φωτό & βίντεο)

Την ανακοίνωση έκανε ο δικηγόρος και κουμπάρος του ζευγαριού Αναστάσιος Ντούγκας

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι που επιλέγει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως όλα δείχνουν θέλησε να επισφραγίσει τον έρωτά του.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος και κουμπάρος τους Αναστάσιος Ντούγκας. Ο δικηγόρος δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Ο παπά-Δημήτρης Λουπασάκης

Ο Δημήτρης Λουπασάκης, ευρύτερα γνωστός και ως παπα-Δημήτρης σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr να επιστρέψει στον Λυκαβηττό και τον ναό στις 14 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του και τις αντιδράσεις των πιστών.

Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor» έδειξαν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στον παπα-Δημήτρη και τώρα θέλουν να είναι εκείνος που θα τους ενώσει με τα δεσμά του γάμου.

Τον Μάρτιο, το ζευγάρι συναντήθηκε με τον πνευματικό του, εν μέσω του σάλου που είχε προκαλέσει η δράση του πατέρα στην εκκλησία του Λυκαβηττού με αποτέλεσμα τη μετάθεσή του στην Κρήτη. Και οι δύο εκδήλωσαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του παπα-Δημήτρη, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Η Δήμητρα Βαμβακούση που είχε αναρτήσει τα στιγμιότυπα, έγραψε στο μακροσκελές μήνυμά της τότε:

«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μερίμνησαν να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου

 

Διαβάστε ακόμα: "Κλείδωσε" το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά - Αυτοί είναι οι 214 υποψήφιοι για την περιφέρεια Αττικής

Διαβάστε ακόμα: Η φάρσα της Φαίης στον Γιώργο Αγγελόπουλο με ... "συνεργό" την Δήμητρα Βαμβακούση! Δείτε το επικό βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ