Ρόδος: Πρώτη σε όλη την Ελλάδα ηλεκτρονική εφημερίδα παιδιών του Δημοτικού!

H εφημερίδα "Τα φιλαράκια" απέσπασε το Βραβείο «Καλύτερη Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Δημοτικού» στον 20ο πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών εντύπων που διοργάνωσε η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" κατά το σχολικό έτος 2012-13



Η εφημερίδα «Τα φιλαράκια», δημιούργημα των παιδιών του Γ΄2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Παπαζαχαρίου Ειρήνης, απέσπασε το Βραβείο «Καλύτερη Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Δημοτικού» στον 20ο πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών εντύπων που διοργάνωσε η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" κατά το σχολικό έτος 2012-13.  Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 300 σχολικές εφημερίδες, εκ των οποίων 120 ηλεκτρονικές, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα.
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014 σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» με τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να τιμά τα παιδιά και κατ’ επέκταση τα βραβευθέντα σχολεία με την παρουσία του.


Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου, κα Στουππή Τσαμπίκα, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά των άλλων τάξεων συγχαίρουν θερμά τα παιδιά του φετινού Δ΄2 τμήματος για την επιτυχία τους και εξαίρουν την εκπαιδευτικό κα Παπαζαχαρίου Ειρήνη, που με την αμέριστη υποστήριξη και καθοδήγηση των μικρών μαθητών της συνέβαλε ιδιαίτερα σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία!
Με τον πρώτο χρόνο δημιουργίας της εφημερίδας, τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν αυτό το βραβείο. Το τεύχος που εστάλη στο διαγωνισμό περιελάμβανε ένα αφιέρωμα στην «Ενδοσχολική βία» και επιπλέον παρουσίαζε τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο τον τελευταίο μήνα. (Τεύχος 3 - Μάρτιος 2013).

Πηγή: Ροδιιακή
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=271657&catid=5&maincatid=1

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ