Τζόαν Κόλλινς: Πόσα καπέλα φόρεσα φέτος το καλοκαίρι; Μαντέψτε! Όλα πλατύγυρα & ψάθινα

Η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός και συγγραφέας, Τζόαν Κόλλινς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αγάπη της για τα καπέλα. Η ηθοποιός μέσα στο καλοκαίρι φαίνεται να φόρεσε πολλά διαφορετικά καπέλα, ψάθινα και μη.

Σε ανάρτησή της φαίνεται να αυτοσαρκάζεται για το "πάθος" της με το συγκεκριμένο αξεσουάρ μόδας, ποστάροντας ένα κολάζ από φωτογραφίες στις οποίες φοράει διάφορα υπέροχα καπέλα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ρώτησε τους ακολούθους της πόσα καπέλα έχει φορέσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι και τους προέτρεψε να μαντέψουν.

Instagram @joancollinsdbe

Η εμβληματική ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες γνωστές ταινίες, ομολογουμένως φαίνεται να αγαπάει πολύ το κλασικό αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Γεννήθηκε το 1933 στο Λονδίνο και το 1951 αποφοίτησε από τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών.

Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του '50 και έπαιξε σε ταινίες όπως: Γη των Φαραώ και Εστεμμένη Παρθένα. Στη συνέχεια, έκανε γκεστ εμφανίσεις στις σειρές Star Trek και Διάστημα 1999.

Τη δεκαετία του '80 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Δυναστεία υποδυόμενη την Αλέξις Κόλμπι. Για τον ρόλο αυτό κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου και προτάθηκε για άλλες πέντε. Το 1983 απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ.

Διαβάστε επίσης: Η Τζόαν Κόλινς στα 90 της φοράει μαγιό & είναι μία κούκλα - Βάφτηκε, έβαλε τους κρίκους της & πόζαρε ανέμελη! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ