Εμανουέλ Μπεάρ: Σοκ "μεγατόνων" από τη Γαλλίδα σταρ - Έχω πέσει θύμα αιμομιξίας ως παιδί

Δεν είναι ο διάσημος πατέρας της αποκαλύπτει η ηθοποιός!

Η γαλλίδα ηθοποιός Εμανουέλ Μπεάρ έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, σοκάροντας τους πάντες. Στο νέο της ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί η ίδια μαζί με την Αναστασία Μίκοβα, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα αιμομιξίας ανάμεσα στα 10 και τα 14 της χρόνια.

Η ηθοποιός διευκρινίζει ότι δεν μιλάει για τον διάσημο τραγουδιστή πατέραςς της που πέθανε το 2015. «Ο θύτης δεν ήταν ο Γκι Μπεάρ», είπε η Μίκοβα κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ.

Στο ντοκιμαντέρ δεν αποκαλύπτεται το όνομα του δράστη.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Un silence si bruyant» (Μια τόσο ηχηρή σιωπή), οι δύο γυναίκες δίνουν τον λόγο σε τέσσερα πρόσωπα - τρεις γυναίκες και ένα παιδί - που έχουν υποστεί αιμομιξία και η Εμανουέλ Μπεάρ φανερώνει στοιχεία της δικής της ιστορίας.

«Αν ο πατέρας μου, η μητέρα μου, το σχολείο μου, οι φίλοι μου δεν βλέπουν τίποτε, αυτό σημαίνει ότι θα επαναληφθεί. Και θα το επαναλαμβάνεις επί τέσσερα χρόνια» λέει η ίδια, απευθυνόμενη προς τον δράστη.

Διαβάστε επίσης: Εμμανουέλ Μπεάρ: Η πιο σέξι Γαλλίδα ηθοποιός με γιαγιά Ελληνίδα υπερασπίζεται τους μετανάστες & έζησε την τραγωδία της αυτοκτονίας του μνηστήρα της - Φώτο, βίντεο

Πώς η γιαγιά της, της έσωσε τη ζωή

Η ίδια είπε ότι «η γιαγιά της της έσωσε τη ζωή» και σημείωσε πως «δεν ήθελα να μιλήσω, ήθελα να δημιουργήσω έναν χώρο για τον λόγο των άλλων. Απέναντι σε εκείνους, στην ειλικρίνειά τους, στο θάρρος τους, είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε κι' εγώ να μιλήσω», εξήγησε η ηθοποιός σε μήνυμα μέσω βίντεο, που προβλήθηκε για τους δημοσιογράφους πριν από την ταινία.

Το ντοκιμαντέρ απευθύνεται όπως είπε η Γαλλίδα σταρ, «όχι στα θύματα, αλλά για πλάσματα που υπήρξαν θύματα και μάχονται».

Τα πρόσωπα που παίρνουν τον λόγο στο ντοκιμαντέρ είναι η Νόρμα, που βιάστηκε από τον παππού της στην παιδική της ηλικία, η Πασκάλ, που έκρυβε μέχρι τα 50 της χρόνια την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον πατέρα της, η Σαρά, ο πρώην συμβίος της οποίας κακοποιούσε την κόρη της από τα 4 έσως τα 8 της χρόνια, και ο Ζοακίμ, που κατηγορεί τους γονείς του για αιμομιξία, γεγονός που εκείνοι αρνούνται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ