Αλ Πατσίνο: «Διαζύγιο» βόμβα για τον 82χρονο με την 29χρονη μητέρα του 4ου παιδιού του - η επανασύνδεση με την Beverly D Angello

Η Alfallah φέρεται επίσης να ζητεί από το δικαστήριο να πληρώσει ο θρυλικός σταρ τα νομικά της έξοδα και κάθε κόστος που σχετίζεται με την υπόθεση.

Ο Al Pacino και η Noor Alfallah, χώρισαν μόλις τρεις μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους και η ίδια κατέθεσε αίτηση για την επιμέλεια του τριών μηνών γιου της. 

Η Alfallah, 29 ετών, κατέθεσε νομικά έγγραφα στο Λος Άντζελες ζητώντας την πλήρη φυσική επιμέλεια του βρέφους, προσθέτοντας ότι θέλει ο 83χρονος ηθοποιός να κάνει "επισκέψεις" στον μικρό, ανέφερε το The Blast την Τετάρτη. 

 

Ο Pacino και η Alfallah είχαν αρχίσει να βγαίνουν από τον Απρίλιο του 2022 και καλωσόρισαν τον γιο τους στις 6 Ιουνίου στο νοσοκομείο Cedar's Sinai στο Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης: Αλ Πατσίνο: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά ... στα 83 του! - Η 29χρονη σύντροφος του γέννησε

Αποκάλυψη σοκ! Ο Αλ Πατσίνο δεν πίστευε ότι το παιδί ήταν δικό του - Ζήτησε τεστ dna

Ο 83χρονος ηθοποιός, είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών τα οποία έχεθ αποκτήσει από δύο προηγούμενες σχέσεις του: τα 22χρονα δίδυμα Olivia Pacino και Anton James Pacino με την Beverly D'Angelo και την Julie Pacino, 33 ετών, με την Jan Tarrant.

 

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Alfallah είπε στο δικαστήριο ότι ήταν πρόθυμη να παραχωρήσει στον σταρ του κινηματογράφου την κοινή νομική κηδεμονία του μικρού τους γιου, γεγονός που θα του έδινε λόγο σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη θρησκεία, την ιατρική περίθαλψη και άλλα.

 

 

Στη νομική της κατάθεση, η Alfallah εισήγαγε ένα έγγραφο με τίτλο "εθελοντική δήλωση γονεϊκότητας", το οποίο υπέγραψαν τόσο η ίδια όσο και ο Pacino έξι ημέρες αφότου καλωσόρισαν τον γιο τους.

Το έγγραφο, το οποίο υπέγραψε ένας τρίτος μάρτυρας, αναγνώριζε την πατρότητα του Πατσίνο για το παιδί. 

Η Alfallah ζητά στα δικαστικά έγγραφα να πληρώσει ο Pacino τα έξοδα του δικηγόρου της ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

H επανασύνδεση με την Beverly D Angello

Πρίν δύο μήνες ο 83χρονος ηθοποιός εθεάθη να πηγαίνει στο Basement Escape Room Experience με την πρώην του, ηθοποιό Beverly D'Angelo, και τα 22χρονα δίδυμά τους, Olivia και Anton.

Ο ηθοποιός του "The Godfather" και η D'Angelo διατηρούν μια καλή σχέση μετά τον χωρισμό τους το 2004./

"Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ποτέ ο Αλ ήταν να με κάνει μητέρα", είπε η ίδια στις αρχές Μαΐου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ