Νατάσα Μποφίλιου: Οργή για το περιστατικό στον Πειραιά - Τι ξεφτίλα, τι ντροπή. - Πώς γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;

Αγανακτισμένη η Νατάσα Μποφίλιου για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη.

Η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή όσον αφορά τα κοινωνικά ζητήματα, δεν άφησε ασχολίαστη τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο Blue Horizon. Τα μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη δυο φορές, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για το συμβάν, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Μποφίλιου σε story που ανέβασε έγραψε:  «Έγκλημα εν ψυχρώ. Με θύμα άλλον έναν φτωχό, κατατρεγμένο άνθρωπο. Τον πέταξαν στη θάλασσα και τον έπνιξαν. Απέναντί του όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους. Δεν αντέχω να τις διαβάζω. Το σάπιο σύστημα και οι εκπρόσωποί του σε όποιο πόστο και αν τους βρίσκεις. Οι άθλιοι. Πενθούμε για τον άνθρωπό μας που χάσαμε, αλλά και για την ανθρωπιά μας που έφυγε μαζί του. Αφήσαμε τον κόσμο μας να γίνει έτσι. Τι ξεφτίλα. Τι ντροπή. Για όλους εμάς που μένουμε πίσω. Πώς γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;».

Διαβάστε επίσης: Τα δύο βίντεο που συγκλονίζουν το πανελλήνιο: Η στιγμή που ρίχνουν τον Αντώνη στη θάλασσα & οι τελευταίες του στιγμές στην πάλη με τα κύματα

Οι χρήστες του X επίσης σχολίασαν το περιστατικό. Μάλιστα έγινε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πλοίο Blue Horizon, μόλις αφίχθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ήταν και ο προορισμός του.

Διαβάστε επίσης: Blue Horizon: Aνθρωποκτονία με πιθανό δόλο στον ύπαρχο που έσπρωξε τον Αντώνη -Τα ευρήματα του ιατροδικαστή (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ