Καρακόκκινο το ανσάμπλ της Βασίλισσας Μαργαρίτας Β' της Δανίας: Τεράστια τιρκουάζ για το μενταγιόν & τα σκουλαρίκια - Με το μπαστούνι της πάει παντού

Υπέρκομψη στα κόκκινα η Βασίλισσα Μαργαρίτα!

Η Βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας εμφανίστηκε στα κόκκινα στο Παλάτι Moltkes για την πρεμιέρα της ταινίας "Ehrengard: The Art of Seduction", στην οποία είχε έναν ιδιαίτερο ρόλο, αφού ήταν... σκηνογράφος!

Η Βασίλισσα Μαργαρίτα στα 83 της εμφανίστηκε φορώντας κόκκινο σύνολο, το οποίο συνδύασε με μαύρα παπούτσια και τιρκουάζ αξεσουάρ. Εμφανής ήταν η δυσκολία της Βασίλισσας στο περπάτημα, καθώς κρατούσε στα χέρια της και ένα μπαστούνι.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας της Δανίας έκανε μια ανάρτηση σχετική με το event, στην οποία αναφέρεται ότι: "Χθες το βράδυ, το Moltkes Palæ στο κέντρο της Κοπεγχάγης αποτέλεσε το σκηνικό για την πρεμιέρα του γκαλά της ταινίας του Netflix "Ehrengard: The Art of Seduction", πίσω από την οποία βρίσκεται η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα μαζί με, μεταξύ άλλων, τον σκηνοθέτη Bille August.

Η Βασίλισσα έχει κόψει και κολλήσει περίπου 70 ντεκουπάζ για το σκηνικό της ταινίας, ενώ η Αυτού Μεγαλειότης έχει επίσης σχεδιάσει τα κοστούμια για τους ηθοποιούς Sidse Babett Knudsen και Mikkel Boe Følsgaard, μεταξύ άλλων.

Η ταινία, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Netflix, βασίζεται στο διήγημα της Karen Blixen από το 1962 και αφορά τον Ehrengard, ο οποίος επιλέγεται ως κατάλληλος σύντροφος για την πριγκίπισσα Ludmilla, όταν ο γιος της και του πρίγκιπα Lothar, συλλαμβάνεται αρκετούς μήνες πριν από τον γάμο και ως εκ τούτου πρέπει να γεννηθεί κρυφά στο μακρινό κάστρο Rosenbad. Εν τω μεταξύ, η πεθερά της, η Μεγάλη Δούκισσα του Μπαμπενχάουζεν, και ο σύμμαχός της, ο γυναικάς ζωγράφος Καζότ, βάζουν στοιχήματα για την ικανότητα του Καζότ να αποπλανήσει τον αθώο Έρενγκαρντ, του οποίου τα υψηλά ήθη επικρατούν τελικά."

 

 

Instagram @detdanskekongehus

Instagram @detdanskekongehus

Instagram @detdanskekongehus

Διαβάστε επίσης: 83 ετών η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας - Απίστευτα πλήθη συγκεντρώθηκαν έξω από το παλάτι & την γιόρτασαν

Σε άλλη ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού, βλέπουμε τη Βασίλισσα της Δανίας να θαυμάζει κάποια έργα τέχνης.

Η λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευση γράφει: "Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Αυτής Μεγαλειότητα η Βασίλισσα έχει γοητευτεί από την τεχνική του découpage, όπου αποκόμματα από βιβλία και περιοδικά κολλιούνται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν νέα σχέδια.

Για τη νέα ταινία του Netflix "Ehrengard: Η βασίλισσα δημιούργησε περίπου 70 ντεκουπάζ για το σκηνικό της ταινίας και χθες το βράδυ, στην πρεμιέρα του γκαλά, η Αυτού Μεγαλειότητα είχε τη δυνατότητα να δείξει ορισμένα από τα ντεκουπάζ της ταινίας στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα του Στέμματος.

Η βασίλισσα έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τη μέθοδο ντεκουπάζ για τα σκηνικά των κινηματογραφικών διασκευών ορισμένων από τα διάσημα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. γνωστά παραμύθια του Άντερσεν, όπως Η βασίλισσα του χιονιού το 2000 και Οι άγριοι κύκνοι το 2009. Λόγω της πολυετούς εργασίας της ως σκηνογράφος στον δανέζικο κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, η The Queen είναι επίτιμο μέλος της Ένωσης Δανών σκηνογράφων."

 

 

Instagram @detdanskekongehus

Instagram @detdanskekongehus

Instagram @detdanskekongehus

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ