ΣΥΡΙΖΑ: Πιθανή αναβολή των εσωκομματικών εκλογών - Ο Νίκος Παππάς ζητά τη μετάθεση των διαδικασιών (βίντεο)

Σκέψεις για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του Σαββατοκύριακου επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, και κυρίως στις περιοχές που υπέστησαν τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία «Daniel», ωθεί το στρατόπεδο της Κουμουνδούρου να προχωρήσει σε αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγές ωστόσο πλησίον της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί θέμα αναβολής της εκλογικής διαδικασίας, με τη Θεσσαλία να παραμένει σοβαρό ερωτηματικό για το πώς θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Δείτε ακόμα: Το βίντεο της ημέρας: Πατέρας έβαλε το παιδί και το σκυλί σε φουσκωτό στρώμα για να τους σώσει - Το νερό έχει φτάσει έως τον λαιμό

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε μετάθεση των διαδικασιών

«Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης. Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος, Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά, η δήλωση:

Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, «νίπτει τας χείρας» της. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ