Αμερικανοί υιοθέτησαν 21 ετών Ουκρανό και τους έσφαξε – Σε λίμνη αίματος οι θετοί γονείς

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ!

Ένας 21χρονος άνδρας από την Ουκρανία, ο Ντίμα Τάουερ, ο οποίος είχε υιοθετηθεί από ουκρανικό ορφανοτροφείο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο επειδή φέρεται να σκότωσε βάναυσα τους Αμερικανούς θετούς γονείς του, τον Ρόμπι και την Τζένιφερ Τάουερ, στο Βόρειο Λιμάνι της Φλόριντα.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση για οικογενειακή διαμάχη και ανακάλυψε τα άψυχα σώματα του ζευγαριού σε ένα αιματοβαμμένο σαλόνι, τοποθετημένα κεφάλι με κεφάλι.

«Ήταν δύο πραγματικά καλοί, στοργικοί άνθρωποι» δήλωσε ο θείους του 21χρονου, Γουόρεν Ράινς, στη New York Post. «Ήταν οι μόνοι άνθρωποι στη ζωή του που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και του φέρθηκαν με αγάπη», συνέχισε.

Πώς βρέθηκε στο ορφανοτροφείο

Ο Ντίμα Τάουερ μπήκε στο ορφανοτροφείο στην Ουκρανία όταν πέθανε η μητέρα του στην παιδική του ηλικία. Ο πατέρας του που ήταν αλκοολικός, τον είχε εγκαταλείψει. Εκεί τον βρήκαν οι θετοί γονείς του σε κακή κατάσταση. Το παιδί είχε μελανιές και το ορφανοτροφείο ήταν σαν φυλακή, σύμφωνα με τον θείο του.

Όπως περιγράφει ο θείος του 21χρονου, ο Ρόμπι και η Τζένιφερ, μη μπορώντας να αποκτήσουν βιολογικά παιδιά, θέλησαν να υιοθετήσουν τον έφηβο τότε Ντίμα, παρά το δύσκολο παρελθόν του 14χρονου.

«Όταν τον είδαν στο ορφανοτροφείο είχε μελανιές. Όταν έβγαιναν έξω για φαγητό, έτρωγε έξι χοτ ντογκ. Ήταν λες και βρισκόταν σε φυλακή» περιγράφει ο Γουόρεν Ράινς.

Τα προβλήματα στο σχολείο

Το ζεύγος των Τάουερ πίστευε ότι το παιδί θα κατάφερνε να ξεπεράσει τις κακουχίες που είχε βιώσει χάρη στην ανιδιοτελή αγάπη τους και τη γενναιοδωρία τους. Στις ΗΠΑ τον έγραψαν σε σχολείο και τον βοήθησαν να συνηθίσει την καινούρια του ζωή, ωστόσο εκείνος είχε συχνά μπελάδας. Οι καυγάδες στο σχολείο ήταν συχνό φαινόμενο.

Τον έγραψαν σε σχολή πυγμαχίας, όμως, όπως λέει ο θείος του, «δεν ήθελε να μάθει να πυγμαχεί, ήθελε απλά να χτυπάει».

«Δεν ήταν όλα μαύρα, υπήρχαν και καλές περίοδοι, όμως νομίζω ότι ο Ντίμα είχε ήδη πολύ μίσος μέσα του πριν έρθει στη Φλόριντα. Και απλά ξέσπασε στους πιο δικούς του ανθρώπους» συγκλονίζει ο θείος του.

«Του συγχωρούσαν τα πάντα και του έκαναν όλα τα χατίρια»

Η μπουνιά στον θείο του

Ένα βίαιο περιστατικό είχε λάβει χώρα πριν τρία χρόνια, όταν ο Ντίμα έριξε μπουνιά στον θείο του. Μάλιστα, εκείνος κάλεσε και την αστυνομία. Ο Ντίμα μετά από αυτό έμεινε για ένα διάστημα με συγγενείς της θετής μητέρας του, αλλά ο πατέρας του ήθελε να γυρίσει σπίτι.

«Τόσο πολύ τον αγαπούσε. Του συγχωρούσαν τα πάντα, του πήραν αυτοκίνητο και του έκαναν όλα τα χατίρια» λέει ο θείος του.

Το σκηνικό της δολοφονίας

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο ο 21χρονος προέβη στη συγκεκριμένη πράξη. Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σπίτι υπήρχαν μεγάλες λίμνες αίματος, κάτι που υποδεικνύει ότι η επίθεση ήταν έντονη και είχε και διάρκεια.

Μετά τη δολοφονία, ο 21χρονος διέφυγε και κρύφτηκε σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι τους, αλλά τον εντόπισαν και τον συνέλλαβαν οκτώ ώρες μετά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ