Αντώνης Καργιώτης: Θρήνος στην κηδεία του - Πλήθος κόσμου, βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο για το τελευταίο αντίο (φωτό)

Λιποθύμησαν συγγενείς του στην εκκλησία...

Έφτασε στην Κρήτη νωρίς το πρωί η σορός του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειριαιά το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος.

Η κηδεία του έγινε στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, τόπο καταγωγής και κατοικίας του.

antonis-5

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

 

antonis2

antonis-4

Στις 12:00 ώρα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που γνώριζαν τον 36χρονο έφτασαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο».

antonis-8

khdeia-antonhs-blue-horizon

khdeia-antonhs-blue-horizon2

kidia-antonis3

kidia-antonis

cretapost

Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια του, οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο άδικα και απάνθρωπα έφυγε από τη ζωή ο αδερφός τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κηδεία του 36χρονου παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκκης, πολλοί εκπρόσωποι τοπικών αρχών αλλά δεν ήταν λίγοι και όσοι ταξίδεψαν από Αθήνα για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο Αντώνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ