Γιάννης Κουκουράκης: ''Έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας - αυτό το πλάσμα είναι η χαρά της ζωής, ένα κορίτσι...'' - Τα γλυκά του λόγια για την...'' (φωτό)

Σε ποια λέει όλα αυτα τα όμορφα λόγια;

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. 

Λατρεύτηκε στις Άγριες Μέλισσες με τον ρόλο του Κωνσταντή, αποθεώθηκε στο Μαύρο Ρόδο στον ρόλο του Βίκου, ενώ φέτος θα τον απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά ''Παραλία'' της ΕΡΤ. 

Στη νέα σειρά που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, υποδύεται τον Γιώργο Παυλόπουλο, που προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και τώρα εργάζεται στα ναυτιλιακά.

 

 

 

 

Μετά από δύο χρόνια συγκατοίκησης με την Υπατία στο Λονδίνο, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Έτσι, θα έρθει στην Κρήτη λίγες μέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της. Γνωρίζοντας την οικογένεια Αρχοντάκη, αναπτύσσει ιδιαίτερη συμπάθεια με τον πατέρα της Υπατίας.

 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την συνάδελφό του Δανάη Μιχαλάκη και δυο τους έχουν αναπτύξει μία υπέροχη φιλία. 

Ας μην ξεχάσουμε πως στις Άγριες Μέλισσες οι ρόλοι όλοι των δύο ηθοποιών ήταν μαζί και κατέληξαν να παντρευτούν. Τώρα είναι και πάλι τηλεοπτικό ζευγάρι. 

 

 

Έτσι ο Γιάννης Κουκουράκης θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για να δείξει πόσο πολύ αγαπά και σέβεται την Δανάη Μιχαλάκη. Στην συγκινητική του ανάρτηση έγραψε: ''Έχουμε και μεις ρε παιδιά τις αδυναμίες μας
Αυτό το πλάσμα είναι η χαρά της ζωής, ένα κορίτσι γεμάτο φως, ο άνθρωπος που έχουμε γελάσει άπειρες ώρες μαζί είναι η ζάχαρη η ίδια. Και το παντοτινό μου τηλεοπτικό ταίρι''. 

Η νεαρή ηθοποιός η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, απάντησε στην ανάρτησή του καλού της φίλου. ''Ταιράκι μου γλυκοοοο!!!'', έγραψε, στέλνοντάς του πολλές καρδούλες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ