Ένας χρόνος χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ: Όλα όσα έγιναν στο μνημόσυνο - Ο πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο (φωτό - βίντεο)

Tι φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον; 

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ τίμησαν την πρώτη επέτειο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β' με μια μικρή ιδιωτική τελετή σε έναν αρχαίο καθεδρικό ναό στην Ουαλία, με την Κέιτ να δείχνει "αξεπέραστα όμορφη". 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν στον καθεδρικό ναό του St Davids στο Pembrokeshire - ακριβώς ένα χρόνο αφότου η μακροβιότερη μονάρχης της χώρας πέθανε στο Balmoral σε ηλικία 96 ετών.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει την άφιξή τους στους χώρους του καθεδρικού ναού από τα ξημερώματα, αλλά έπρεπε να περιμένουν , αφού η ομίχλη σήμαινε ότι το ελικόπτερο του ζευγαριού έπρεπε να αλλάξει πορεία και η άφιξή τους να καθυστερήσει περισσότερο από μία ώρα.

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της βασίλισσας - ''Λείπεις σε όλους μας'' (φωτό)

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επρόκειτο να φτάσουν στην εκκλησία στις 12. 25 μ. μ. , αλλά τελικά εμφανίστηκαν γύρω στις 13. 30 μ. μ. και χαιρέτησαν τους ευμενείς πριν μπουν μέσα για τη δεκάλεπτη τελετή.

Ένας royal fan  ακούστηκε να φωνάζει προς τον Γουίλιαμ: "Κάνεις σπουδαία δουλειά!"

 

 

 

Σε μια συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Γουίλιαμ προχώρησε μπροστά με την Κέιτ, η οποία τοποθέτησε ένα λουλούδι από λευκά τριαντάφυλλα μπροστά από μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ Β', αναφέρει η Daily Mail. 

Αφού κατέθεσε τα λουλούδια, η Κέιτ - η οποία φορούσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που κάποτε ανήκαν στην εκλιπούσα βασίλισσα - στάθηκε για περίπου 10 δευτερόλεπτα μαζί με τον Γουίλιαμ, προτού φύγουν. 

 

 

 

Για την περίσταση η Πριγκίπισσα επέλεξε ένα μπορντό coat dress, μακρύ, λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους. Το συνδύασε με καπέλο, τσαντάκι και γόβες του ίδιους χρώματος. 

Νωρίτερα ο Πρίγκιπας Χάρι,  ο οποίος έκανε το σόλο ταξίδι-αστραπή στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς τη σύζυγο και τα παιδιά του, εθεάθη να φεύγει από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. 

 

 

 

 

 

Ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου φωτογραφήθηκε από έναν τουρίστα να αποτίει φόρο τιμής στη βασίλισσα. 

Το πρωί της Παρασκευής ο βασιλιάς Κάρολος παρέστη σε επιμνημόσυνη δέηση για να προσευχηθεί ιδιαιτέρως στην ενοριακή εκκλησία του Balmoral μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ