Κατερίνα Γκαγκάκη: Θέλει να γίνει μανούλα - ''Θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής -Κάνω και μια έρευνα για μια πιθανή υιοθεσία''

Γαμος, παιδιά, καριέρα, τι είπε για όλα αυτά; 

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη Νάνσυ Παραδεισανού και συγκεκριμένα στο κανάλι της στο Youtube.

Μέσα σε όλα, η υποψήφια ως σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων και έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην απόφασή της να ξεκινήσει την διαδικασία αναδοχής παιδιού.

Διαβάστε όλα όσα είπε: 

«Δεν έχω όνειρα για τη ζωή μου και δεν είχα ποτέ, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Πρέπει να πω ότι μου έκαναν τέτοια ερώτηση σε μια γραπτή συνέντευξη και δεν έχω στείλει τη συνέντευξη πίσω γιατί δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση: πως θα ήθελα να εξελιχθεί η ζωή μου.

 

 

Σίγουρα δεν είναι ο γάμος η εξέλιξη σε μια σχέση, αν αυτό με ρωτάς. Ναι, είναι η συντροφικότητα για όσο είμαστε χαρούμενοι. Αυτά τα «μέχρι το τέλος του κόσμου». Με νοιάζει να υπάρχει ένας άνθρωπος να ακουμπάω. Να ακουμπάω αλλά όχι γιατί με λυπάται ή τον λυπάμαι. Να ακουμπάω κάποιο από το βάρος και να μοιράζομαι. Όταν μου συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό, σηκώνω το τηλέφωνο για να το πω σε κάποιον. Θέλω αυτό τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

 

Παράλληλα η ίδια εξομολογήθηκε: «Έχω ξεκινήσει και μια έρευνα για μια πιθανή υιοθεσία αλλά σταμάτησα να το συζητώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί τρόμαξα από κάποιες χρονικές διαδικασίες αλλά προφανώς είναι κάτι το οποίο παραμένει ανοιχτό. Συνεχίζω όμως να πιστεύω πως αυτό είναι ένα παιχνίδι για δύο.

 

 

 

 

Δεν είναι απαραίτητο το παντρεύεσαι – είσαι μαζί με κάποιον αλλά, επειδή έχω μεγαλώσει πολύ μόνη μου και τελευταία έχω μείνει πολύ μόνη μου, θεωρώ ότι είναι μία ευθύνη που πρέπει να την έχουν πάνω από ένας. Ακόμα και για το γεγονός ότι και να το καταφέρω, αν κάτι συμβεί; Θεωρώ πως αυτό δεν πρέπει να είναι μια μοναχική διαδρομή, υπάρχουν πολλές φίλες που μου λένε το αντίθετο και θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ