Τέμπη: Καλύφθηκε από τα νερά η πεζογέφυρα στην κοιλάδα - Έχει ύψος 18 μέτρα - Απίστευτη η καταστροφή από την κακοκαιρία

Το απόλυτο χάος στη Θεσσαλία!

Δραματική είναι η καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel που χτύπησε τη Θεσσαλία. Και η κοιλάδα των Τεμπών δεν έμεινε ανεπηρέαστη. Καθώς οι Αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά από τις κατοικιμένες περιοχές σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα, τα νερά έχουν φτάσει στα Τέμπη.

Η γέφυρα στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στην Κοιλάδα των Τεμπών, η οποία έχει ύψος 18 μέτρων, έχει σκεπαστεί από τα νερά. Αυτό γίνεται φανερό μέσα από βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Δήμος Τεμπών.

Οι εικόνες από τα Τέμπη, όπου πριν κάποιους μήνες είχε συμβεί και το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, είναι συγκλονιστικές.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης, ενημερώνει τους πολίτες ότι μέχρι τώρα η πεζογέφυρα είναι όρθια και ελπίζει να μείνει έτσι.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή του: "Από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη ανακοινώνεται, ότι η πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη προς το παρών είναι εκεί, όρθια, με αναμμένα φώτα . Εύχομαι να παραμείνει έτσι."

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Daniel: Στους 14 οι νεκροί - Τρεις οι αγνοούμενοι, συνεχίζονται τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Λάρισα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ