Το black & white styling των royals για το μνημόσυνο του Βασιλιά Μποντουέν - Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις με το σύνολό της

Κομψά outfits...

Στις 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του Βασιλιά Μποντουέν του Βελγίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 30 χρόνια.

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν αρκετοί royals που θέλησαν να τιμήσουν τον αείμνηστο βασιλιά.

Οι Αυτοί Μεγαλειότητες ο τωρινός Βασιλιάς και η Βασίλισσα του Βελγίου, ο Πρίγκιπας Γαβριήλ, η Πριγκίπισσα Άστριντ, ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου, ο κληρονομικός Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου και ο Πρίγκιπας Νικολάου και η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα του Λιχτενστάιν, παρακολούθησαν τη λειτουργία που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του.

Οι royals, όπως, ήταν φυσικό επέλεξαν να φορέσουν outfits με βάση το μαύρο, αν και σε αρκετές εμφανίσεις υπήρχε και η λευκή λεπτομέρεια.

Instagram @queen.mathilde

Instagram @queen.mathilde

Instagram @queen.mathilde

Οι γαλαζοαίματες κυρίες τράβηξαν φυσικά την προσοχή πάνω τους με τις κομψές εμφανίσεις τους.

Instagram @queen.mathilde

Υπέροχο μαύρο χαλαρό outfit με λευκές λεπτομέρειες στα μανίκια και τον γιακά για τη Δούκισσα του Λουξεμβρούργου. Το look συμπληρώνεται με τις λευκές γόβες και ένα κλασικό μαύρο τσαντάκι. Η εμφάνισή της έκλεψε την παράσταση, καθώς απέπνεε έναν αέρα φινέτσας, ενώ ταυτόχρονα φαινόταν ανεπιτήδευτη. Στο πλευρό της ο σύζυγός της φορώντας ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με μαύρη γραβάτα.

Διαβάστε επίσης: Belgian National Day! Τι φόρεσαν οι royals στη μεγάλη συναυλία της επετείου - Floral φορέματα & μπλούζα με κρόσια (φωτό)

Instagram @queen.mathilde

Άλλη μια εμφάνιση στα μάυρα, από την κληρονομική Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβρούργου, με το λευκό να αποτελεί στοιχείο αναφοράς. Φαίνεται ότι οι royals είχαν την ίδια σκέψη και επέλεξαν να προσθέσουν το λευκό της "ελπίδας" στις στυλιστικές τους επιλογές. Αυτή τη φορά βλέπουμε λευκές ρίγες και λευκό γιακά, μόνο στο πάνω μέρος από το συνολάκι.

Instagram @queen.mathilde

Τη διαφορά έκανε η Πριγκίπισσα Μαραρίτα του Λιχτενστάιν με ένα εμπριμέ φόρεμα σε σκούρα χρώματα και ένα μπεζ σουέντ τσαντάκι. Η Πριγκίπισσα διαφοροποιήθηκε και έμεινε μακριά από το μαύρο που απαιτούν τα μνημόσυνα και οι κηδείες.

 

 

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου και αυτό στα μαύρα. Η Βασίλισσα Ματθίλδη επέλεξε ένα κλασικό μαύρο φόρεμα μέχρι το ύψος του γονάτου και μαύρες γόβες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ