Η περιπέτεια μιας Ινδιάνας εύσωμης αλλά και κοντούλας για την πρώτη της πασαρέλα στη NWFW - Αποθέωση της διαφορετικότητας

Από τη φάρμα... στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Η Destiny Gabriel είναι ένα μοντέλο με ινδιάνικη καταγωγή, που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης! Παρά τις δυσκολίες και τον ρατσισμό που μπορεί να αντιμετωπίζουν στην Αμερική οι αυτόχθονες πληθυσμοί και παρά τις "μη ιδανικές" αναλογίες της, απέδειξε ότι τα στερεότυπα είναι για να σπάνε.

Η Destiny ανέβηκε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην πασαρέλα, ζώντας το δικό της παραμύθι.

Σε ανάρτησή της στο Instragram εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γράφωντας:

"ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ... Καθώς μόλις τελείωσα ίσως την καλύτερη παράσταση που έχω κάνει μέχρι τώρα, κάνω την τελευταία μου βόλτα στην πόλη πριν φύγω! Είμαι πέρα από ευγνώμων για τις ευκαιρίες που είχα αυτό το Σαββατοκύριακο! Ένα τεράστιο NIAWENHKÓ:WA στην @steph_eagletail που με συμπεριέλαβε στο line up της!

Έιχα όχι μόνο ένα look αλλά ΔΥΟ!!! Επίσης, σβήνω το Runway 7 από τη λίστα των ονείρων μου ΚΑΙ πήρα την πρώτη μου εικόνα Getty...Τα ξαναλέμε σύντομα Νέα Υόρκη"

Instagram @okeranoronnn

Instagram @okeranoronnn

Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μπλε κολλητό midi φόρεμα και ένα παλτό σε σχέδια που θυμίζουν παραδοσιακή ινδιάνικη φορεσιά.

Instagram @okeranoronnn

Σε άλλη δημοσίευσή της στο Instagram αναφέρει ότι παραλίγο να μην προλάβει να εμφανιστεί στο σόου λόγω ακύρωσης της πτήσης της. Παρόλα αυτά με θέληση και υπομονή τα κατάφερε!

Στη λεζάντα έγραψε: "Την Παρασκευή το βράδυ θα έπρεπε να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο μου στις 9μμ! για να πάρω μια ακύρωση στις 10:30 μ.μ. με την επόμενη διαθέσιμη πτήση, την Κυριακή το πρωί, η οποία θα με έβαζε σε κίνδυνο να χάσω το σόου μου! Αποφάσισα να οδηγήσω με αποτέλεσμα να φτάσω στο ξενοδοχείο μου στις 5 το πρωί του Σαββάτου! Καθώς ξεκινούσα από το δρόμο, οι κορδέλες της Ally's Ribbons χρειάζονταν ένα εφεδρικό μοντέλο και έτσι συμφώνησα! Έφτασα στη Νέα Υόρκη και το ξενοδοχείο μου είχεακυρωθεί, κάλεσα περίπου 40 ξενοδοχεία και τελικά βρήκα ένα για να με δεχτεί σε ένα πρώιμο check in, πήδηξα στο ντους και πρόλαβα την ώρα κλήσης μου στις 9 π.μ.!!! Με 5 ώρες ύπνου όλο το Σαββατοκύριακο έκανα αυτές τις πασαρέλες.

NIAWENHKÓ:WA @allysribbons για την φιλοξενία μου"

Το δεύτερο look της Destiny με ένα λαμπερό και πολύχρωμο φόρεμα. Ωστόσο, το ασημί μεταλιζέ είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε αυτήν την εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: New York Fashion Week: Τα street looks των μοντέρνων κοριτσιών που πήγαν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας: "ζω το όνειρό μου λένε"

Παρά τις όποιες δυσκολίες, η Destiny άφησε για λίγο τον ρόλο της μαμάς και τη φάρμα της και έγινε super model!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ