Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την 42χρονη πρώην σύζυγό του με καραμπίνα & αυτοκτόνησε - Ήταν χωρισμένοι, είχαν δύο παιδιά

Άντρας και γυναίκα βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά....

Σοκ έχει προκαλέσει η  νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 38χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε. 

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Οι σοροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 περίπου στις 8:15.

 

 

Ένας 38χρονος αστυνομικός σκότωσε την 42χρονη πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας νωρίτερα είχε πάει τα δύο παιδιά του στο σχολείο.

Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Ο 38χρονος, αστυνομικός , αφαίρεσε τη ζωή της πρώην γυναίκας του με καραμπίνα, καθώς το υπηρεσιακό του όπλο, του έχει αφαιρεθεί. Επρόκειτο για διοικητικό υπάλληλο.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.

 

 

Η γειτονιά στην Καλαμαριά είναι μουδιασμένη από το έγκλημα. Το ζευγάρι φέρεται να είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από τρία με τέσσερα χρόνια. Πριν λίγους μήνες χώρισαν και ο 38χρονος έφυγε από το σπίτι. Το διαζύγιο ήταν συναινετικό και είχαν ρυθμιστεί οι μέρες και οι ώρες που ο αστυνομικός θα έβλεπε τα παιδιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν καμία αστυνομική υπηρεσία για για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

 

 

Ο αστυνομικός, ο οποίος αυτοκτόνησε αφού σκότωσε την πρώην σύζυγό του, αστυνομικός υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου, στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος.

Του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές. Η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε γίνει μετά από πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε.

Δείτε φωτό από τον τόπο του εγκλήματος στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ