Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Ο πατέρας της ηθοποιού αποκάλυψε το φύλο

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Η ηθοποιός, Δανάη Μιχαλάκη και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς. Το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος. Μάλιστα, ο πατέρας της Δανάης δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Την 31χρονη ηθοποιό γνωρίσαμε από τον ρόλο της στις "Άγριες Μέλισσες", ενώ φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία".

Μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day" με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο πατέρας της ηθοποιού μίλησε για το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του, εκφράζοντας τη χαρά του. Δεν δίστασε να αποκαλύψει και το φύλο του παιδιού.

«Παππούς θα γίνω, όλοι λένε ότι ‘’του παιδιού σου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί σου’’ και πως θα είμαι πιο εκδηλωτικός από ότι είμαι με την κόρη μου. Αυτό το φοβάμαι λίγο, γιατί έχω αγάπη στην κόρη μου και δεν το κρύβω. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω το ίδιο και το παιδί», ανέφερε, αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «κάλεσε και τις δύο οικογένειες, δήθεν για να μας προσφέρει τσάι. Δύο μέρες πριν, εγώ είχα αρχίσει να νιώθω κάτι περίεργα. Πήγε το μυαλό μου στο ότι μπορεί να είναι έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε, δεν ένιωσα έκπληξη, αλλά πολύ μεγάλη χαρά».

 

 

Το ζευγάρι όπως φαίνεται περιμένει κοριτσάκι.

«Κορίτσι θα είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Το ανακοίνωσα εγώ τώρα», είπε ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Ο γάμος της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου & οι Άγριες Μέλισσες - «θα ρίξω πολύ κλάμα» (βίντεο)

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της είχε κάνει πριν κάποιες εβδομάδες η Δανάη Μιχαλάκη με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ποζάροντας με μοβ μπικίνι άφησε την φουσκωμένη της κοιλίτσα ακάλυπτη.

Στη λεζάντα είχε γράψει: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος, όμως, γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

 

 

Πρόσφατα είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά. Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για το πώς βλέπει την καριέρα της και την μητρότητα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ