Νίκος Συρίγος: Στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αγκαλιά με τον πατέρα της Γιάννη - Η διακριτική επιβεβαίωση της σχέσης του με την τραγουδίστρια

Ο Νίκος Συρίγος στη συναυλία της συντρόφου του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Στο Θέατρο Άλσος εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, όπου τραγούδησε η φημολογούμενη σύντροφός του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Αν και το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, δεν τις έχει διαψεύσει και έχει πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση.

Αυτήν τη φορά, ο Νίκος Συρίγος πήγε στη συναυλία της τραγουδίστριας με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Άλσος.

Ο δημοσιογράφος απόλαυσε τη μουσική βραδιά, ενώ επίσης φωτογραφήθηκε και αγκαλιά με τον πατέρα της Ελεωνόρας και επίσης καλλιτέχνη, Γιάννη Ζουγανέλη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νίκος Συρίγος επιβεβαίωσε διακριτικά τις φήμες για τη σχέση του με την τραγουδίστρια.

NDP

NDP

Απόλυτα ευτυχισμένος ο Νίκος Συρίγος παρακολούθησε το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει η αγαπημένη του.

NDP

NDP

NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη έδωσαν ένα υπέροχο μουσικό σόου που ευχαρίστησε το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στο Ηρώδειο για το αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο - Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Νίκο Συρίγο

NDP

Ο Νίκος Συρίγος σε κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

NDP

Ο Γιάννης Ζουγανέλης φωτογραφήθηκε με την κόρη του Ελεωνόρα, αλλά χωρίς τον σύντροφό της. Φαίνεται ότι το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά συνάντησε τον Νίκο Συρίγο και τον ρώτησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ