Το πιο ακριβό iPhone στον κόσμο: Με 600 διαμάντια πάνω σε λευκόχρυσο - Κοστίζει μισό εκατομμύριο δολλάρια

Πραγματική πολυτέλεια στο χέρι...

Στους Ρώσους φαίνεται ότι αρέσει η πολυτέλεια σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Το κινητό τηλέφωνο δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει και αυτό ένα προϊόν που επιδέχεται την υπερβολή.

Η ρωσική εταιρεία, Caviar, το πήγε ένα βήμα παραπέρα με τα iPhone. Παρουσίασε πρόσφατα το iPhone Diamond Snowflake, το ακριβότερο iPhone που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Πρόκειται για ένα iPhone, διακοσμημένο με διαμάντια!

Φυσικά, το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να το αποκτήσει ο οποιοσδήποτε...

Αν και το iPhone 15 δεν έχει καν κυκλοφορήσει, διαφημίζεται ήδη ως το ακριβότερο iPhone που έχει κατασκευαστεί ποτέ. 

Παρόλα αυτά, η τιμή του δεν πλησιάζει σε καμία περίπτωση το Diamond Snowflake, το οποίο παρουσίασε η ρωσική εταιρεία, Caviar, που ειδικεύεται στις πολυτελείς παραμετροποιήσεις.

caviar.global

Αυτή η νέα συσκευή της Apple διαθέτει μια προσαρμοσμένη θήκη από λευκόχρυσο18 καρατίων και ένθετη με όχι λιγότερα από 570 μεμονωμένα διαμάντια, καθώς και το μενταγιόν του κολιέ Snowflake Graff, που κατασκευάστηκε από τον διάσημο Άγγλο κοσμηματοπώλη Graff. Το ίδιο το μενταγιόν είναι κατασκευασμένο από πλατίνα και λευκόχρυσο με ένθετα διαμάντια.

Η τιμή αυτού του χειροποίητου αριστουργήματος ανέρχεται στο επιβλητικό ποσό των 562.700 δολαρίων!

Η Caviar σχεδίασε αρχικά την παραλλαγή Diamond Snowflake για το iPhone 14 και το iPhone 14 Max, αλλά αυτή κόστισε "μόνο" 533.000 δολάρια. Η έκδοση του iPhone 15 που θα κυκλοφορήσει σύντομα είναι η πιο ακριβή μέχρι στιγμής, καθιστώντας αυτό το smartphone, το πιο ακριβό iPhone όλων των εποχών.

Βέβαια, όπως συμβαίνει και με τα παλιότερα μοντέα της Caviar, μην περιμένετε λειτουργικές αναβαθμίσεις στο κινητό, καθώς οι προσαρμογές τους είναι καθαρά διακοσμητικές. Ωστόσο, αν σας ενδιαφέρει η χλιδή και να έχετε κάτι που δεν θα το έχει ο καθένας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το iPhone 15 Diamond Snowflake. Δεν είναι σαφές πόσα μοντέλα σχεδιάζει να κατασκευάσει η εταιρεία, αλλά εικάζεται ότι δεν θα είναι πάνω από τρία.

Με την πάροδο των ετών, η Caviar έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο εξωφρενικά ακριβά φορητά τηλέφωνα στην ιστορία της ανθρωπότητας, από το ορθόδοξο-θεματικό επίχρυσο iPhone 7, μέχρι το Tyrannophone - ένα iPhone 13 Pro με ένα πραγματικό δόντι T-Rex ενσωματωμένο σε αυτό.

caviar.global

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ