Θεατρικά εργαστήρια, ξεναγήσεις στην Αθήνα και σεμινάρια ψυχολογίας στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα της πολιτιστικής εταιρείας ΠΥΡΝΑ που ξεκίνησε!

Από τις 10 Φεβρουαρίου, έχει ήδη ξεκινήσει το ανοιξιάτικο πρόγραμμα της ΠΥΡΝΑΣ, με πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Από τις 10 Φεβρουαρίου, έχει ήδη ξεκινήσει το ανοιξιάτικο πρόγραμμα της ΠΥΡΝΑΣ, με πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.


Ξεχωρίζουμε την Λέσχη Ανάγνωσης και την ομάδα Δημιουργικής Γραφής, με συντονίστρια την συγγραφέα Αμάντα Μιχαλοπούλου, (κάθε Δευτέρα πρωί) το μάθημα Νεότερης Ευρωπαϊκής Ιστορίας με τον ιστορικό Δημήτρη Λυβάνιο (Δευτέρα απόγευμα), τις διαλέξεις της Νότας Παντελεάκη για την Αλεξάνδρεια, (Τρίτη πρωί), το θεατρικό εργαστήρι με τον θεατρολόγο Σάββα Κυριακίδη (Πέμπτη απόγευμα), τις διαλέξεις για την Σύγχρονη Τέχνη από την Έλλη Παξινού τις Παρασκευές πρωί, τα σεμινάρια ψυχολογίας του Αλέξη Μορντώ, τους ομιλητές Γιώργη Μαγγίνη, Αρχαιολόγο, Μάριο Μπέγζο καθηγητή φιλοσοφίας, τον Σταύρο Μπένο που θα παρουσιάσει το έργο του Διαζώματος, τον Αρίστο Δοξιάδη, οικονομολόγο, τον Αναστάσιο Μεταξά, Πρόεδρο του Αρχείου Καβάφη (Τετάρτη απόγευμα) κ.ά.

Εκτός από τις διαλέξεις, τα εργαστήρια της Πύρνας -η Χορωδία, η Θεατρική Ομάδα, το Εικαστικό Κόσμημα αλλά και τα Μαθήματα Μαγειρικής- έχουν πιστούς οπαδούς και προσφέρουν  ευκαιρίες για  δημιουργική ομαδική απασχόληση και καλή παρέα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα και πρωτότυπες ξεναγήσεις σε συνοικίες της Αθήνας, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους αλλά και μουσικές βραδιές, όπως αυτή του Μαρτίου στην οικία Κατακουζηνού, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, πεζοπορίες,  εκδρομές.

Τέλος, τα παιδιά 4-10 ετών, μπορούν τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι της Πύρνας να μαγειρέψουν, να παίξουν, να διακοσμήσουν αλλά και να φτιάξουν τον δικό τους μεσογειακό κήπο, με την καθοδήγηση συνεργατών του Mediterranean Garden Society!

Το αναλυτικό πρόγραμμα, με συνεχείς ενημερώσεις, βρίσκεται και στην ιστοσελίδα www.pyrna.gr

H μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ, έχει τη στέγη της στην Κηφισιά και, εδώ και 15 χρόνια, προσφέρει ευκαιρίες για δημιουργική ψυχαγωγία, διεύρυνση της γνώσης  και προσωπική ανάπτυξη, σε ενήλικες και παιδιά. Τα τελευταία χρόνια έχει δώσει έμφαση στο κοινωνικό της έργο, με το επιτυχημένο πρόγραμμα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® (www.vivliaserodes.gr) και με πολλές άλλες δραστηριότητες που στηρίζουν κυρίως παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ