Έλον Μασκ & Άμπερ Χερντ: Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση τους - "Ήταν τόσο τοξική. Ένας εφιάλτης" λέει ο αδερφός του επιχειρηματία

Τη μισούσε το περιβάλλον του Έλον Μασκ!

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ και η ηθοποιός Άμπερ Χερντ, υπήρξαν ζευγάρι επίσημα από το 2017 μέχρι το 2018. Η σχέση τους είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης, καθώς βρισκόταν και στο προσκήνιο η δικαστική διαμάχη της ηθοποιού με τον πρώην σύντροφό της, Τζόνι Ντεπ.

Ο Έλον Μασκ φαίνεται να πληγώθηκε πολύ από τη σχέση του με την Άμπερ. Ωστόσο, οι συγγενείς κα το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία μάλλον ένιωσαν ανακούφιση από την είδηση του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με τη νέα βιογραφία του, όλοι μισούσαν την Άμπερ Χερντ, καθώς τη θεωρούσαν τοξική.

«Ο αδερφός και οι φίλοι του Μασκ μισούσαν την Χερντ τόσο πολύ που έκανε την αποστροφή τους για την Justine [την πρώτη του σύζυγο] ωχρή», έγραψε ο Walter Isaacson στο «Elon Musk», σύμφωνα με αποσπάσματα στους Times του Λονδίνου. «Ήταν τόσο τοξική. Ένας εφιάλτης», είπε ο αδελφός του μεγιστάνα, Κίμπαλ Μασκ, στον Άιζακσον στο βιβλίο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα. «Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του. «Είναι πανέμορφες, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Έλον ξέρει ότι είναι τοξικοί» συμπλήρωσε.

Ο επικεφαλής του προσωπικού του Μασκ, Σαμ Τέλερ, συνέκρινε την Χερντ με τον «Τζόκερ στο Μπάτμαν». «Δεν είχε άλλο στόχο εκτός από το χάος. Ευδοκιμεί αποσταθεροποιώντας τα πάντα», φέρεται να είπε ο Τέλερ. Ο Μασκ παραδέχτηκε ότι η σχέση ήταν «βίαιη», σύμφωνα με ένα απόσπασμα του Independent – ενώ παραδέχτηκε ότι ταιριάζει σε μια τάση πιθανής επιλογής λάθος συντρόφων. «Είμαι απλώς ανόητος στην αγάπη. Είμαι συχνά ανόητος, αλλά κυρίως για την αγάπη», είπε ο Μασκ στον Isaacson, σύμφωνα με τη New York Post.

Διαβάστε επίσης: Έλον Μασκ για Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ: «Στα καλύτερα τους, ο καθένας τους είναι απίστευτος» (φωτό)

Η Γκράιμς, η οποία έβγαινε με τον Elon Musk από το 2018 έως το 2021 και έχει τρία παιδιά μαζί του, ισχυρίζεται ότι υπήρχε ένα «χαοτικό κακό» στην Amber Heard. «Τον ελκύει το χαοτικό κακό».

Τα αγαπημένα πρόσωπα του Elon Musk δεν υποστήριξαν την «τοξική» σχέση του με την Amber Heard.

 

 

H ίδια κατηγορεί την οικογένεια του Elon για τις τοξικές σχέσεις και για την ανατροφή του.

«Πρόκειται για τον πατέρα του και για το τι μεγάλωσε, και γρήγορα ξαναπέφτει στο να του φέρονται άσχημα», εξηγεί. «Συσχετίζει την αγάπη με το να είσαι κακός ή καταχρηστικός».

Ο ίδιος ο Μασκ, μιλώντας με τον Άιζακσον, χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την περίοδο της σχέσης του με την 37χρονη ηθοποιό, η οποία διατηρεί πλέον χαμηλό προφίλ μετά τη δικαστική της ήττα στην πολυετή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, τον οποίο είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο μεγιστάνας της Τεχνολογίας παραδέχεται πάντως ότι μετά το τέλος του δεσμού τους ήταν πολύ δυστυχισμένος.

 

 

«Ήταν ο πιο εστιασμένος πόνος που έχω βιώσει ποτέ. 18 μήνες παράνοιας. Ήταν ασύλληπτα επώδυνο» λέει χαρακτηριστικά για το διάστημα μετά τον χωρισμό τους.

Στο βιβλίο του, ο Άιζακσον επισημαίνει ότι ο Μασκ, που έχει 11 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες, «δεν είναι φτιαγμένος για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή».

«Οι περισσότερες σχέσεις του περιλαμβάνουν ψυχολογική αναστάτωση. Η πιο οδυνηρή όμως ήταν εκείνη με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ που τον παρέσυρε σε μια σκοτεινή δίνη, η οποία κράτησε πάνω από έναν χρόνο και τον πλήγωσε βαθιά, με ίχνη του πόνου να παραμένουν μέχρι και σήμερα».

 

 

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ο ιδρυτής της Tesla και η ηθοποιός γνωρίστηκαν το 2012 στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας Machete Kills, όπου ο Μασκ συμμετείχε ως σύμβουλος.

Εκείνο το διάστημα, ο Μασκ προσκάλεσε τη Χερντ για μια βόλτα με όχημα Tesla και εκείνη τον βρήκε «αρκετά γοητευτικό για επιστήμονα που φτιάχνει πυραύλους».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ