Δείτε την Αττική μέσα από το cockpit του F35: Εντυπωσιακοί ελιγμοί, πολλά "G" και... άνεση - Η επισμηναγός Kristin Wolfe το χειρίζεται σαν... παιχνίδι (βίντεο)

«Φορτώνει με G το F-35 ξεσηκώνοντας χιλιάδες θεατές» αναφέρει η ανάρτηση

«Η Επισμηναγός Kristin “BEO” Wolfe φορτώνει με G το F-35 ξεσηκώνοντας χιλιάδες θεατές της Athens Flying Week!!!», είναι η λεζάντα ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter). Η ομάδα επίδειξης F-35A Lightning II της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έφτασε στην Τανάγρα με την Kristin «BEO» Wolfe στο πιλοτήριο.

Η Kristin Wolfe είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35. Έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά τώρα αφήνει τη δική της κληρονομιά στο πιλοτήριο των πιο προηγμένων μαχητικών της Αμερικής.

Ως ανώτερη πιλότος με πάνω από 1.000 ώρες πτήσης, η Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία σε διάφορα αεροσκάφη, όπως τα T-6, T-38C, F-22A και F-35A. Η Wolfe εισήλθε στον στρατό το 2011 μετά την προαγωγή της από το πρόγραμμα ROTC της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.

Διαβάστε ακόμα: Tοpwoman η Kristin «BEO» Wolfe : Η γυναίκα-πιλότος που εντυπωσίασε με τον χειρισμό του F-35 στην Τανάγρα

Υπηρετεί στην Αεροπορική Βάση Hill στη Γιούτα μετά από εκπαίδευση μαχητικών και επιχειρησιακές αποστολές στο Τέξας, τη Φλόριντα και τη Βιρτζίνια. Η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που αναδεικνύει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες της ναυαρχίδας του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας και την κληρονομιά που οδήγησε σε αυτό το τεχνολογικό θαύμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ