Κλέλια Ανδριολάτου: Στο Λονδίνο λαμπερή παρά ποτέ - Την συνόδευε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης -Το μοσχοβολιστό πάρτι για την Jo Malone (φωτό)

Πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους!

Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτης "Maestro", βρέθηκε σε ένα πολυτελές πάρτι μαζί με τον σκηνοθέτη και άλλους διάσημους Έλληνες celebrities. Το πάρτι διοργανώθηκε για τη συνεργασία της Jo Malone London με τη Vogue Greece.

Η 26χρονη ηθοποιός έλαμπε ολόκληρη με το χαμόγελο της μέσα στο αποκαλυπτικό μαύρο της maxi φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ. Καλεσμένος στο πάρτι ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της και σκηνοθέτης της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος επέλεξε και εκείνος μια εμφάνιση στα μαύρα.

Instagram @thaleiavoguegr

 

 

Διαβάστε επίσης: Το καλοκαίρι της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι νεανικό & φρέσκο - Έχει χρώματα πορτοκαλί, ροζ και μπλε ηλεκτρίκ (φωτό)

Instagram @thaleiavoguegr

Instagram @thaleiavoguegr

Στο πάρτι βρέθηκαν κι άλλοι επώνυμοι, μεταξύ των οποίων και η Έλενα Χριστοπούλου, που τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Η Έλενα Χριστοπούλου φόρεσε ένα απίθανο γκρι κοστούμι με λεοπάρ λουλούδι από βολάν στο πέτο, το οποίο ταίριαζε με το λεοπάρ τσαντάκι στα χέρια της. Το outfit της απογείωσε με τα ροζ gold φλατ παπούτσια της.

Δίπλα της πόζαρε και ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης με μαύρο σύνολο και ροζ σακάκι, ενώ η συντάκτρια της Vogue Greece, Θάλλεια Καραφυλλίδου, διάλεξε ένα total black look.

Instagram @thaleiavoguegr

Instagram @thaleiavoguegr

Instagram @thaleiavoguegr

Οι σχεδιαστές μόδας Στέλιος Κουδουνάρης και Άγγελος Μπράτης ήταν επίσης παρόντες. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψαν οι κυρίες.

Instagram @thaleiavoguegr

Μάυρο σύνολάκι για το μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με χρυσές μυτερές γόβες και μαύρο τσαντάκι Chanel.

Εμπριμέ παντελόνα σε γήινους τόνους για την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και λευκό πουκάμισο, που το συνδύασε με λευκό τσαντάκι και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ