Τραγωδία στα Ιωάννινα: On camera με λυγμούς ο πατέρας της 20χρονης που πέθανε ξαφνικά με σηπτικό σοκ μετά από αμυγδαλίτιδα

Μυστήριο γύρω από τον θάνατό της...

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο που εισήχθη στο νοσοκομείο Ιωαννίνων με αμυγδαλύτιδα και τελικά πέθανε. Ο πατέρας της ξέσπασε μπροστά στην κάμερα σε δάκρυα, καθώς ακόμα βρίσκεται σε σοκ από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην οικογένειά του.

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. 

Στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική νοσηλευόταν για περίπου μια βδομάδα. Φιλικό της πρόσωπο νοσηλεύτηκε, επίσης, με τα ίδια συμπτώματα αλλά πήρε εξιτήριο.

Όσο ήταν στο νοσοκομείο υποβλήθη σε αξονική τομογραφία. 

Η 20χρονη Παρασκεύη είχε πυρετό που δεν έπεφτε και ενοχλήσεις στην κοιλιά και το στομάχι. Οι γιατροί τη διέγνωσαν με γαστρεντερίτιδα.

Το πρωί της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια εξετάσεων υπέστη ανακοπή καρδιάς. Διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, αλλά δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Τι δήλωσε ο πατέρας της

"Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη. Ούτε οι γιατροί ξέρουν. Αν ήξεραν ενδεχομένως να το είχαν σώσει το παιδί" είπε σπαρακτικά.

Επισήμανε ότι η κόρη του βρισκόταν στα Ιωάννινα για την εξεταστική της "και σε δέκα μέρες χάθηκε". Εκείνος και η σύζυγός του δεν είχαν ανησυχήσει από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, διότι πίστευαν ότι επρόκειτο για απλή αμυγδαλύτιδα.

Ο άτυχος πατέρας είπε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης του, με το τηλέφωνο να του πέφτει από τα χέρια.

Με λυγμούς αποκάλυψε και τα τελευταία λόγια που του είπε η 20χρονη Παρασκευή, περίπου πέντε ώρες πριν φύγει από τη ζωή. "Μπαμπά πονάω σε όλο μου το σώμα" είπε η φοιτήτρια που "έσβησε" αιφνίδια.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 20χρονη που πέθανε στα Ιωάννινα: ''Μπαμπά πονάω'', είπε πριν χάσει την ζωή της (φωτό - βίντεο)

Για την υπόθεση έχει ήδη εκκινήσει προανακριτική διαδικασία η Αστυνομία, ενώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.

Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ