Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό - Τι είπε για τον Αλβέρτο και τα δίδυμα (φωτό)

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών της....

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, έδωσε μετά από αρκετά χρόνια μια εφ 'ό΄λης της ύλης συνέντευξη. 

Η royal μίλησε για τα 8χρονα δίδυμα παιδιά της, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, καθώς αυτά επιστρέφουν στο σχολείο.

Αποκαλύπτοντας ότι τα δίδυμα δεν θα είναι στην ίδια τάξη για πρώτη φορά, η 45χρονη δήλωσε στο Monaco-Matin, "είναι ένα μεγάλο βήμα και καλό".

 

 

 

 

Δείτε επίσης:  Vintage pics και Story: Όταν η πριγκίπισσα Σαρλίν παράτησε την κολύμβηση και πήγε στο Μονακό να ζήσει με τον Πρίγκιπά της

Τη Δευτέρα, η Σαρλίν ξύπνησε τα 8χρονα παιδιά, τα έντυσε με τις σχολικές τους στολές και μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο, 65 ετών, τα πήγαν στο σχολείο - μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το παλάτι όπου ζει η βασιλική οικογένεια του Μονακό.

"Ήταν και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι που θα έβλεπαν τους φίλους τους μετά από τόσο μεγάλες διακοπές", δήλωσε, όπως αναφέρει το People.

 

 

 

"Όπως κάθε μαθητής την πρώτη μέρα του σχολείου, είχαν πολλές προσδοκίες: για τους νέους φίλους, για τους δασκάλους, για το τι θα φορέσουν την πρώτη μέρα", συνέχισε.

"Μάλιστα με ρωτούσαν πότε θα είναι οι επόμενες διακοπές!''. 

 

 

Οι Μονεγάσκοι δεν σταματούν ποτέ να ανησυχούν για την πριγκίπισσά τους. Πράγματι, τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας της Σαρλίν είναι πολύ εύθραυστη και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στη συμπεριφορά της και τις συνεχόμενες αλλαγές στην εμφάνισή της.

Αφού πάλεψε με προβλήματα υγείας που την κράτησαν μακριά από την οικογένειά της το 2021 και το 2022, η πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια λέει ότι τώρα είναι " ευτυχισμένη και γαλήνια" και ελπίζει να αυξήσει σύντομα τις αθλητικές της δραστηριότητες: "Περπατάω τακτικά, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στην προπόνηση κολύμβησης, για να ανακτήσω λίγη περισσότερη ενέργεια και να νιώσω πιο δυνατή"

 

 

 

Όσο για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, άφησε να εννοηθεί ότι η ζωή της είναι στο Μονακό μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως φήμες την θέλουν να έχει μετακομίσει στην Ελβετία και να έχει πάρει διαζύγιο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ