Στέφανος Βούρος: «Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο γιός του Βούρου γεννήθηκε τέρας» (βίντεο)

Τι είπε σε συνέντευξη του

Για τα κακεντρεχή δημοσιεύματα που αφορούσαν τον ίδιο μίλησε ο γιος του Γιάννη Βούρου σε συνέντευξή του. 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10», ο Στέφανος Βούρος αναφέρθηκε στη μορφή αναπηρίας του, αλλά και το δημοσίευμα που τον αποκάλεσε «τέρας», όταν γεννήθηκε.

«Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου» είπε αρχικά.

Το TikTok
Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, Στέφανος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok.

Είναι κειμενογράφος και παρά το γεγονός ότι έχει γεννηθεί χωρίς δάχτυλα, το αντιμετωπίζει με αυτοσαρκασμό και χωρίς ίχνος κόμπλεξ. Μάλιστα, στη λεζάντα του προφίλ του, με την οποία συστήνει τον εαυτό του στο κοινό του, αναφέρει: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλ… oh wait».

Γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα, όμως αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρά του, ούτε τον εμπόδισε να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Σπούδασε στην Ελλάδα, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο και έδωσε μεγάλο αγώνα για να ανελιχθεί επαγγελματικά. Πλέον, συνεργάζεται με δύο διαφημιστικές εταιρείες ως κειμενογράφος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Βούρος απέφυγε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσει το ποσοστό αναπηρίας του, το οποίο θα μπορούσε να τον βοηθήσει σημαντικά, ώστε να του δοθούν πιο εύκολα επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ