60+1 φωτό από την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο σούπερ σταρ Κασσελάκης, η «κόκκινη» Αχτσιόγλου, ο «σοβαρός» Τσακαλώτος, ο «τσαχπίνης» Παππάς και ο «είμαι ΠΑΣΟΚ» Τζουμάκας

Το eirinika παρουσιάζει μέσα από ένα slide show 60+1 φωτογραφίες από την χθεσινή μέρα ων εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί να ήταν τελευταίος ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανακοίνωσης τη υποψηφιότητάς τους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήταν ήδη στην κούρσα, κατάφερε όμως να κινητοποιήσει νέα μέλη και να πάρει την πρωτιά στον πρώτο γύρω των εσωκομματικών εκλογών.

Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας τον ακολούθησαν, με την Έφη Αχτσιόγλου να είναι αυτή που πέρασε στον β' γύρο των εκλογών την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Πολλά τα χαμόγελα για τον Στέφανο Κασσελάκη, άλλωστε αυτόν πιστώνεται εν πολλοίς, η μεγάλη συμμετοχή χθες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα περίπου 40.000 νέα μέλη που γράφτηκαν.

Συνολικά ψήφισαν περισσότεροι από 150.000 στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τους φακούς των ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ, ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΡΕΜΠΑΠΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΤΖΟΥΜΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ από την EUROKINISSI

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

 

 

Οι πρώτη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

 

 

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Κασσελάκη με 45,47% , Αχτσιόγλου 36,21%, Παππάς 8,64% & Τσακαλώτος 8,4% (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ